• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

Umut lazim umut

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2019
22
8
1
30
Mrb bilginiz varsa yazar mısınız son adet tarihim temmuz 5 gebelik istiyorum vajinada kuruluk var adet belirtisi galina ama inşallah değildir.vajinada adete yakın kuruluk olup hamile olan var mı

Öncelikle Hakkında hayırlısı olsun canım, bende bebek istiyorum ama kuruluk yerine ıslaklık arıyorum 😂 geneld sarı akıntı olduğunu okudum araştırdığım kadarıyla 🤭 tabiyki her bünye farklı belkid senin belirtin budur🤗 inşallah bebek vardır, sonucu paylaş mutlaka

Öncelikle Hakkında hayırlısı olsun canım, bende bebek istiyorum ama kuruluk yerine ıslaklık arıyorum 😂 geneld sarı akıntı olduğunu okudum araştırdığım kadarıyla 🤭 tabiyki her bünye farklı belkid senin belirtin budur🤗 inşallah bebek vardır, sonucu paylaş mutlaka
Inşallah hamileyimdir 🤲🏻🤲🏻yazarım tabi seninde olur inşallah

• Beğen
Reactions: N8M
Mrb bilginiz varsa yazar mısınız son adet tarihim temmuz 5 gebelik istiyorum vajinada kuruluk var adet belirtisi galina ama inşallah değildir.vajinada adete yakın kuruluk olup hamile olan var mı
Konuyu hortlattım ama bende her ay adetime kadar ıslak gezerim resmen bu ay kuruluk var. Gebelikte akıntı oluyor diye biliyorum ama tüm belirtileri yasıyorum suan sadece kuruluk var sizin sonuç neydi acaba

Back