• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

Elif G

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2019
22
16
88
32
Meraba kızlar bende aranızda yeniyim 2 senelik evliyim 1. Seneden sonra çocuk istemeye başladik ama benim ara kanamalarım oluyordu doktor düzensizlikten dolayı doğum kontrol hapi verdi 3 ay kullandım bıraktıktan sonra 3 Ay düzenli olmaya başladı tabi bizde çocuk için çalışmalara başladık geçen ay biraz gecikme oldu bu ay yine adetten sonra bebek çalışmalarına devam ettik tahminimce yumurtlamadan 1 hafta sonra hafif bi kanama oldu leke şeklinde 2 gun bile sürmedi evde test yaptım negatif çıktı çok üzüldüm tabi ama şimdi adet olmam gerek olmadim kasiklarim batıyor biraz bide adet olmadan önce sivilce çıkar kesin o da cıktı ama hala adet olmadim bugün 30. Gun son adetin ilk gününden sayfigimizda sizde bi umut var mı idrar testini erken mi yapmışım nolur biri de bana yardım etsin çok istiyorum bi bebeğimiz olsun😢 biraz uzun oldu ama hakkınızı helak edin

Canım ben adete 5 gun kala yaptım yanı yumurtalamadan sonra 12. Gun 13. Gun de kanda cıktı sen yumurtalamadan kac gun sonra yaptın testı

Tahminimce yumurtlamadan 1 hafta sonra lekeleme yaşadım ozaman yaptım test
Cnm yumurtadan en erken 12 gun sonra cıkıyor bende 10. Gunde yaptım negatif tı 12. Gun yaptım silik cıktı bence bekle öyle yap test o yasadıgın yerleşme kanaması bıle olabılır

Cnm yumurtadan en erken 12 gun sonra cıkıyor bende 10. Gunde yaptım negatif tı 12. Gun yaptım silik cıktı bence bekle öyle yap test o yasadıgın yerleşme kanaması bıle olabılır
Bende yerleşme kanamasi umuduyla hemen test yaptım ama negatif çıktı inşallah olur bu ay 4 aydır deniyoruz rabbim hayırlısını versin herkese

Bende yerleşme kanamasi umuduyla hemen test yaptım ama negatif çıktı inşallah olur bu ay 4 aydır deniyoruz rabbim hayırlısını versin herkese
Amın canım ınsallah bence 3 4 gun daha bekle öyle yap test

Back