Teşekkürler çok emin olamadım haberi veröeyi istiyorum net olmaması korkuttu şaşırdımSilik degil cok net evet hamilesiiin
Net net korkma banada dua et transfer oldugumda tutunsun bebisimTeşekkürler çok emin olamadım haberi veröeyi istiyorum net olmaması korkuttu şaşırdım
İnşallah canım hayırlısını isteyelim hep Allahım doğru zamanı biliyordur dualarım seninleNet net korkma banada dua et transfer oldugumda tutunsun bebisim
Teşekkür ederimEvrt canim hayirli olsun
Bence var. Yarın kan testi yaptırın. Net görünüyor ikinci çizgiMerhabalar. Adetim üç gün gecikti bugün Bebe Time marka gebelik testi yaptım ama ikinci çizgi var mı yok mu anlayamadım. Lütfen teste göre gebelik olup olmadığını benim için yorumlar mısınız Şimdiden teşekkürler...
Bence var. Yarın kan testi yaptırın. Net görünüyor ikinci çizgi
Test yaptırdım sonucum bu çıktı hamilelik var değil mi?Bence var. Yarın kan testi yaptırın. Net görünüyor ikinci çizgi
Evet bence var çünkü benm kan testimde 176.80di şimdi 1000 küsürlerde erken henüz o yüzden ve bende aynı marka test yapmştm benim testimde böyle çıkmıştı.Test yaptırdım sonucum bu çıktı hamilelik var değil mi?
Evet 224 çıkmış, gözünüz aydınTest yaptırdım sonucum bu çıktı hamilelik var değil mi?
Merhaba cnm kesinleştimi gebeligin kanla vs.Merhaba reglim 7 gündür gelmiyor sizce bu silik çizgi mi hamile miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?