- 30 Haziran 2019
- 11
- 2
- 1
- 29
- Konu Sahibi 4yaprakliiyonca
-
Test yaptırmadım adet oldum diye yaptırsam mı sizce ?testleriniz negatifse yumurtalıklarınızı üşütmüşsünüzdür bana da oluyor bazen.
Çıkmazsa çok üzülürüm diye yaptırmadım bu belirtilerle hamile olabilir miyim kiTabiki yapin nasil dayandiniz
Hc bilemiyorm okdr degsikenlk gosteriyor ki ☹Çıkmazsa çok üzülürüm diye yaptırmadım bu belirtilerle hamile olabilir miyim ki
Aynen olmama olasılığım dha yuksekHamile olunca da bu belirtiler, olmayınca da bu belirtiler... Belirtilere güvenmeyin, kan testi kan! (Ha bence değilsiniz o ayrı)
AynenHc bilemiyorm okdr degsikenlk gosteriyor ki ☹
Ayniyiz suan seninle canım benimde son adet tarihim 03.06.2019 ama halen bir belirti yok göüs agrimdan başka yemek yiyorum asri fazla baş donmem yok snra mide bunların psikolojik sanki sabah kalkınca ben öyle düşündüm icin varKızlar merhaba, aranıza yeni katıldım. Belki daha önce pek çok kişi aynı cümleleri kurdu ama derdimi birde ben anlatmak istiyorum. Son regl tarihim 06.06.2019 Bugün itibari ile 4 gün geciktim. Dayanamayıp idrar testi yaptım sonuç negatif. Acayip gaz problemim var 1 haftadır. Kasık bölgemde batmalar ( buna ek olarak kasık kısmım ateş gibi ) bel ağrısı var. Hunharca yeme çabası içerisindeyim ve baş dönmelerim de başladı. 3 Temmuz’da regl olmam gerekiyordu. 1 hafta öncesinde kan testi yaptırdım sonuç 0.1 yani negatif. Hala gelen giden yok, belirtisi zaten hiç yok. Kafam çok karışık. Böyle bir durum yaşayan var mı ? Sizce hamile miyim ? NOT: Geçen ay 1 hafta erken regl oldum )
Gecikmen normal mi peki hayatım ? Yani her ay oluyor mu ? Benim ki anormal deAyniyiz suan seninle canım benimde son adet tarihim 03.06.2019 ama halen bir belirti yok göüs agrimdan başka yemek yiyorum asri fazla baş donmem yok snra mide bunların psikolojik sanki sabah kalkınca ben öyle düşündüm icin var
Normal değil geçen ay 5 gün erken olmuştum ondan önceki ayda baya stres vardı 13 gün snra olmuştum ama onda ertesi gün ilacı almistimGecikmen normal mi peki hayatım ? Yani her ay oluyor mu ? Benim ki anormal dePantolonların düğmesini vuramıyorum aşağıya öyle bir baskı var ki anlatamam Pazartesi’ye kadar gelen giden olmazsa kan testi yaptıracağım.
Hasta oldunuz muGecikmen normal mi peki hayatım ? Yani her ay oluyor mu ? Benim ki anormal dePantolonların düğmesini vuramıyorum aşağıya öyle bir baskı var ki anlatamam Pazartesi’ye kadar gelen giden olmazsa kan testi yaptıracağım.
HayırHasta oldunuz mu
yaa ayniyiz nişanlı olmasam sorun yokta nisanliym suanHayırBelirti de yok.
2-3 gün daha bekle kan testi yaptır canım. Hamileysen ne olacak peki ? Düğün tarihin yakın mı ? Nişanlın ne diyor bu duruma ?yaa ayniyiz nişanlı olmasam sorun yokta nisanliym suan
Ayni durumdaym doktora gttm hcg bakmadan birsey diyemem dedi bgn kan verdm sonuc yarn cikar dedi umutlu deglm yarini bekliyorm tedavi icinKızlar merhaba, aranıza yeni katıldım. Belki daha önce pek çok kişi aynı cümleleri kurdu ama derdimi birde ben anlatmak istiyorum. Son regl tarihim 06.06.2019 Bugün itibari ile 4 gün geciktim. Dayanamayıp idrar testi yaptım sonuç negatif. Acayip gaz problemim var 1 haftadır. Kasık bölgemde batmalar ( buna ek olarak kasık kısmım ateş gibi ) bel ağrısı var. Hunharca yeme çabası içerisindeyim ve baş dönmelerim de başladı. 3 Temmuz’da regl olmam gerekiyordu. 1 hafta öncesinde kan testi yaptırdım sonuç 0.1 yani negatif. Hala gelen giden yok, belirtisi zaten hiç yok. Kafam çok karışık. Böyle bir durum yaşayan var mı ? Sizce hamile miyim ? NOT: Geçen ay 1 hafta erken regl oldum )
O birşey demiyor ben ne dersem onu yapacağını söyledi inşallah degilimdir2-3 gün daha bekle kan testi yaptır canım. Hamileysen ne olacak peki ? Düğün tarihin yakın mı ? Nişanlın ne diyor bu duruma ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?