Hamile miyim ?

4yaprakliiyonca

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2019
11
2
1
29
Merhaba
Yaklaşık 1aydır karnım da ağrı var arada belimde de sancı oluyor son adetim de diğer adetlerime göre değişikti adetim başladıktan sonra 3. Gününde sanki bıçak kesilmiş gibi durdu adetim sonra 4. Günü az az yine geldi 6. Gün tamamen kesildi. Adetimin üzerinden de yaklaşık 20 gün oldu hala adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor. Göğüslerimde sancı veya ağrı yok. Sadece arada çok az mide bulantım oluyor ama hemen geçiyor. Aranızda benimle aynı şeyleri yaşayan varmı? İnternetten baktığımda harmilelik belirtisi yazıyor hamile olabilir miyim?

Hamile olunca da bu belirtiler, olmayınca da bu belirtiler... Belirtilere güvenmeyin, kan testi kan! (Ha bence değilsiniz o ayrı)

Arkadaşlar merhaba adetime 7 gün var 15 gün kala keskin kasık ağrıları,boğaz ağrısı,halsizlik,yorgunluk göğüs ağrısıve ayakta beş dakikada dursam bel ağrım var geceleri bile ağrıyor sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi ?

Kızlar merhaba, aranıza yeni katıldım. Belki daha önce pek çok kişi aynı cümleleri kurdu ama derdimi birde ben anlatmak istiyorum. Son regl tarihim 06.06.2019 Bugün itibari ile 4 gün geciktim. Dayanamayıp idrar testi yaptım sonuç negatif. Acayip gaz problemim var 1 haftadır. Kasık bölgemde batmalar ( buna ek olarak kasık kısmım ateş gibi ) bel ağrısı var. Hunharca yeme çabası içerisindeyim ve baş dönmelerim de başladı. 3 Temmuz’da regl olmam gerekiyordu. 1 hafta öncesinde kan testi yaptırdım sonuç 0.1 yani negatif. Hala gelen giden yok, belirtisi zaten hiç yok. Kafam çok karışık. Böyle bir durum yaşayan var mı ? Sizce hamile miyim ? NOT: Geçen ay 1 hafta erken regl oldum )

Ayniyiz suan seninle canım benimde son adet tarihim 03.06.2019 ama halen bir belirti yok göüs agrimdan başka yemek yiyorum asri fazla baş donmem yok snra mide bunların psikolojik sanki sabah kalkınca ben öyle düşündüm icin var

Gecikmen normal mi peki hayatım ? Yani her ay oluyor mu ? Benim ki anormal de Pantolonların düğmesini vuramıyorum aşağıya öyle bir baskı var ki anlatamam Pazartesi’ye kadar gelen giden olmazsa kan testi yaptıracağım.

Normal değil geçen ay 5 gün erken olmuştum ondan önceki ayda baya stres vardı 13 gün snra olmuştum ama onda ertesi gün ilacı almistim

Ayni durumdaym doktora gttm hcg bakmadan birsey diyemem dedi bgn kan verdm sonuc yarn cikar dedi umutlu deglm yarini bekliyorm tedavi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…