- 24 Haziran 2019
- 142
- 18
- 48
- 28
- Konu Sahibi busraergun
Herkese iyi akşamlar. Şimdi anlatmak istiyorum çünkü anlatacak kimsem yok. Anlatılacak bir yanı da yok. 2 yıldır bir ilişkim var aile akraba herkes biliyor sözlü gibiyiz. İlk defa bir hata yaptım. 18 mayısta erkek arkadaşımla yüzeysel bir ilişki yaşadım ve kondom kullandık. Herhangi bir sıvı teması olmadı. Bu ilişkiden sonra 24 mayısta olmam gereken tarihte regl oldum. Ama şimdi 20 haziranda olmam gerekiyordu olmadım. Çok korkuyorum böyle bir ihtimal var mı ? Erkek arkadaşım mümkün değil ben eminim ayrıca korunduk da diyor ama ben kendimi düşünmekten alıkoyamıyorum. Hicbir belirti yok baş dönmesi mide bulantısı vs yok. Sadece korkuyorum internette yazılanlardan dolayı. Yaşadığım şehirde havalar sürekli değişti bir güneş bir yağmur oldu. Bundan mı kaynakli stresten mi bilmiyorum. Senede 1 veya 2 kere gecikme yaşarım böyle durumda corasprin içiyorum hemen oluyordum ama bu sefer olmadı kekik suyu dediler onu da bir akşam içtim yine olmadı. Diyet yapıyorum kendimce çalışıyorum ve çalıştığım işte yeni bölüme geçtim bir kız için zor bi yer tekstil fabrikasında çalışanlar bilir kesimhane bölümündeyim. Oldukça ağır şeyler kaldırıyoruz. Yeri geliyor 200 metrelik kumaşları sadece iki kız kaldırıyoruz acaba bundan mi gecikti bilmiyorum. Kafam allak bullak isime odaklanamiyorum kaç gündür şeften uyarılar alıyorum. Böyle bir ihtimalim varmı ? Ara sıra o bölgemde içerden birşey akacakmış gibi hissediyorum ama bi yerde tıkanıp kalıyor gelmiyor gibi. Sizce böyle bir ihtimal olabilir mi ?