• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Miyim ???

sukufenazz

Hayırlısı..
Kayıtlı Üye
25 Mart 2018
1.433
2.324
133
Merhabalar dün âdet günümdü. İdrar testi yaptım ve 2. Çizgi hemen çıktı sizce hamile miyim test bozuk değildir dimi ? Henüz kan testi yaptırmadım. Testin fotoğrafını atıyorum.
2281114

Merhabalar dün âdet günümdü. İdrar testi yaptım ve 2. Çizgi hemen çıktı sizce hamile miyim test bozuk değildir dimi ? Henüz kan testi yaptırmadım. Testin fotoğrafını atıyorum.
Eki Görüntüle 2281114
Hamilesin canım hayırlı olsun hemen git kan testi ver darısı başıma inşallah 🥰

:dondurma: oyle gorunuyoorr hayirli ugurlu olsunn rabbim sagikla.kucagina almayi nasib etsin bize de dua et 😂

Gözün aydın ozaman bende bir buçuk yıldır evliyim çocuk istiyoruz bu ay çok umutluyum 5 gün var adetime senin belirtilerin varmiydi
10 günden beri kasıklarımda batma ve adet ağrısına benzer ağrım vardı. Göğüs uçlarım acıyor ve kokulardan rahatsız oluyorum ve bu belirtiler hâlâ devam ediyor.

10 günden beri kasıklarımda batma ve adet ağrısına benzer ağrım vardı. Göğüs uçlarım acıyor ve kokulardan rahatsız oluyorum ve bu belirtiler hâlâ devam ediyor.
Benimde sağ kasigim yürürken agriyo bugünde sol kasigimda iğne batiriyomussun gibi agriyo inşallah hamileyimdir adete son 5 kaldi

Back