• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim ?

Ucuncugossen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2019
4
0
1
32
MErhaba ben yeni evliyim. Eşimle geri çekilme yöntemini kullanarak korunuyoruz. İlaç veya kondom hiç kullanmadık. En son 2 hafta önce cinsel ilişki yaşadık. O dönem yumurtlama dönemime denk gelmiyordu. Normalde ayın 8 inde regl olmam lazımdı benim periyotlarım düzenlidir. Ama 1 hafta geçmesine rağmen regl olmadım. İlk defa bu kadar gecikti. En az 1 hafadır da sanki her an regl olacakmış gibi hissediyorum. İnanılmaz belim ağrıyor, memelerim inanılmaz hassas acıyo hatta,anormal olarak dikkkatim çok dağınık. Onun dışında kabuzlık,ve genel olarak vücutta bi huzursuzluk şişkinlik hali var. Sizce evdedir test yapmak içim erken mi? Hamile olmam mümkün mü 🙈

Geri çekilme korunma yöntemi değil. Ayrıca illa yumurtlama dönemi olması gerekmiyor. Hamile olma ihtimali yüksek sabah ilk idrarla test yap veya kan ver

Slm arkadaslar bende yeni evliyim yumurtlama donemimde iliski yasadim adetime daha 1 hafta var kan testi yapsam simdiden belli olur mu hicbir belirti yasamadim belirti yasamadan gebe kaldigini ogrenen var mi

Slm arkadaslar bende yeni evliyim yumurtlama donemimde iliski yasadim adetime daha 1 hafta var kan testi yapsam simdiden belli olur mu hicbir belirti yasamadim belirti yasamadan gebe kaldigini ogrenen var mi

Acele etme adet gününü bekle canım

Hiç planda yoktu ama şuan istediğimi farkettim yarın da bekliyim olmazsam pazartesi test yapıcam bin konuda en iyi test markası hangisi peki kızlar ve tek test yeter mi

Geri çekilme korunma yöntemi değil. Ayrıca illa yumurtlama dönemi olması gerekmiyor. Hamile olma ihtimali yüksek sabah ilk idrarla test yap veya kan ver
İlk idrarla mı test yapmak gerekli gün içinde yapsam farkeder mi ? Gerçi kullanma talimatında da yazar tabi ama heyecanlandım sanırım ☺️

İlk idrarla mı test yapmak gerekli gün içinde yapsam farkeder mi ? Gerçi kullanma talimatında da yazar tabi ama heyecanlandım sanırım ☺

Bebek 5 haftalıksa her hangi saatte test yapsan çıkar zaten ama geç döllenme filansa ilk idrarla daha belirgin çıkıyor canım.

Back