Geçen hafta yumurtlama dönemimdi ve eşimle ilişkiye girdik birkaç gün sonra az miktarda bi kanamam oldu daha sonra kasıklarımda ağrı başladı bugünde mide bulantılarım var kendi hazırladım yemekten tiksindim yiyemedim. Bir süredir deniyoruz ama olmuyordu bu kez hamile miyimdir? Test yapmaya korkuyorum artık negatif sonuç alırım diye. Lütfen bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile miyim?
- Konu Sahibi Elcindmla
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- anne aday adayları hamila kalmak isteyenler
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Mart 2019
- 3.166
- 2.952
- 133
- 31 Mayıs 2019
- 58
- 31
- 3
- 25
- 27 Mayıs 2019
- 97
- 68
- 3
- 27
beta hcg yaptır cnm bildiğim kadarıyla kanda kesin çıkıyormuş6 gün var henüz ama çok stresliyim
- 27 Mayıs 2019
- 97
- 68
- 3
- 27
kaç senedir olmuyor ki cnmKan testinde çıkıyor ama olumsuzluktan korktuğum için yapamıyorum artık. Ara kanamam oldu ve bu ilk defa başıma geldi uzun süredir deniyoruz hiç böyle birşeyler karşılaşmamıştım
- 27 Mayıs 2019
- 97
- 68
- 3
- 27
üzülme daha çok olmamış ilk bir yıla kadar normaidir deniliyor sen iyisimi kan testi yaptır acaba var mı yok mu diye düşünmekten iyidirDaha yeni 1 yıl olmadı
- 27 Mayıs 2019
- 97
- 68
- 3
- 27
inşallah isteyen herkese versim RABBİM banada :)Haklısın en iyisi öyle yapmak. İnşallah yine olumsuz bir sonuçla karşılaşmam
Aminnninşallah isteyen herkese versim RABBİM banada :)
- 27 Mayıs 2019
- 97
- 68
- 3
- 27
sabırsızlanıyosan ve dayanamıyosan kanı ver kurtul hergün öleceğine birgün ölürsün cnm bende senin gibiyim her ay dayanamıyorum kan veriyorum bilirim yani o stresi en azından varsa ona göre davranırsın yoksa da hayatına deam edersin ben belki vardır diye yürürken bile dikkatli dikkatli yürüyorum aman belki vardır bişey olur diye o yuzden içimi rahatlatıyrum kan vererek benim daha 10 gün var günüme ben şimdiden düşünüyorum varmı acaba diye
Kızlar düşünmeyin bence biliyorum zor ama düşünmek daha çok yoruyor insanı. Adetiniz gecikince test yapın. Ben hep adetim gecikmeden test yaptım yoktu. Yumurtlama dönemime dikkat etmiyordum ama. Sonra dikkat ettim gecikince yaptım. Ama eğer sabırsızlanıyosan canım erken gebelik testi var predictör early çok iyi adete 9 gün kalana kadar gösteriyor
- 27 Mayıs 2019
- 97
- 68
- 3
- 27
gidip alıp yapasım geldi cnm 9 güne kadar gösteriyosaKızlar düşünmeyin bence biliyorum zor ama düşünmek daha çok yoruyor insanı. Adetiniz gecikince test yapın. Ben hep adetim gecikmeden test yaptım yoktu. Yumurtlama dönemime dikkat etmiyordum ama. Sonra dikkat ettim gecikince yaptım. Ama eğer sabırsızlanıyosan canım erken gebelik testi var predictör early çok iyi adete 9 gün kalana kadar gösteriyor
Bende belki hamilerimde diye düşünerek herşeye dikkat ediyorum. Ya artık olumsuz sonuç görmek istemiyorum ama rabbim neyi nasip ederse o oluyor işte. Bize de şu zamana kadar nasip etmedi. Çok fazla araştırma yaptım o kadar kafam karışık ki anlatamam. Ama birçok belirti uysa da bu kadar erken belirti görmekte acaba psikolojik mi diye düşündürüyor. Kanama ve kasık ağrılarım haricinde tabi onlar hiç aklımda yokken oldu