• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

Elcindmla

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2018
73
12
3
Geçen hafta yumurtlama dönemimdi ve eşimle ilişkiye girdik birkaç gün sonra az miktarda bi kanamam oldu daha sonra kasıklarımda ağrı başladı bugünde mide bulantılarım var kendi hazırladım yemekten tiksindim yiyemedim. Bir süredir deniyoruz ama olmuyordu bu kez hamile miyimdir? Test yapmaya korkuyorum artık negatif sonuç alırım diye. Lütfen bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

Birsey diyemeyiz test yapmadan umutlandirmak istemem bulantinda yuzde 90 hemen gelmez ayrica herkesin farklidir hamilelikte durumu biliyorum beklemek zor ama regl ni beklemelisin

Bi kere yalancı gebelik geçirdim ama bu kez farklı hissettim ama dediğin gibi adeti beklemeden olmuyor. Bende ümitlenmek istemiyorum hayal kırıklığı yaşamamak için ama aklımda sadece bu var ve çıkaramıyorum da 😔

Şöyle bişi var kanama bazen yumurtlama döneminde de gelebilir ama adetin geçtikten sonra geldiyse hamile olma olasılığı var çünkü sperm yumurta kanallarına geçerken bazen orada bir kanama meydana geliyor en kısa zamanda test yap 🥰

Kan testinde çıkıyor ama olumsuzluktan korktuğum için yapamıyorum artık. Ara kanamam oldu ve bu ilk defa başıma geldi uzun süredir deniyoruz hiç böyle birşeyler karşılaşmamıştım

Haklısın en iyisi öyle yapmak. İnşallah yine olumsuz bir sonuçla karşılaşmam

sabırsızlanıyosan ve dayanamıyosan kanı ver kurtul hergün öleceğine birgün ölürsün :-) cnm bende senin gibiyim her ay dayanamıyorum kan veriyorum bilirim yani o stresi en azından varsa ona göre davranırsın yoksa da hayatına deam edersin ben belki vardır diye yürürken bile dikkatli dikkatli yürüyorum aman belki vardır bişey olur diye o yuzden içimi rahatlatıyrum kan vererek benim daha 10 gün var günüme ben şimdiden düşünüyorum varmı acaba diye :-)

Kızlar düşünmeyin bence biliyorum zor ama düşünmek daha çok yoruyor insanı. Adetiniz gecikince test yapın. Ben hep adetim gecikmeden test yaptım yoktu. Yumurtlama dönemime dikkat etmiyordum ama. Sonra dikkat ettim gecikince yaptım. Ama eğer sabırsızlanıyosan canım erken gebelik testi var predictör early çok iyi adete 9 gün kalana kadar gösteriyor

Kızlar düşünmeyin bence biliyorum zor ama düşünmek daha çok yoruyor insanı. Adetiniz gecikince test yapın. Ben hep adetim gecikmeden test yaptım yoktu. Yumurtlama dönemime dikkat etmiyordum ama. Sonra dikkat ettim gecikince yaptım. Ama eğer sabırsızlanıyosan canım erken gebelik testi var predictör early çok iyi adete 9 gün kalana kadar gösteriyor
gidip alıp yapasım geldi cnm 9 güne kadar gösteriyosa :-) :-)

Bende belki hamilerimde diye düşünerek herşeye dikkat ediyorum. Ya artık olumsuz sonuç görmek istemiyorum ama rabbim neyi nasip ederse o oluyor işte. Bize de şu zamana kadar nasip etmedi. Çok fazla araştırma yaptım o kadar kafam karışık ki anlatamam. Ama birçok belirti uysa da bu kadar erken belirti görmekte acaba psikolojik mi diye düşündürüyor. Kanama ve kasık ağrılarım haricinde tabi onlar hiç aklımda yokken oldu

Back