Hamile miyim?

Zynep09

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
1.032
280
123
31
Hepinize mrblar :) Hamile miyim bilmiyorum son ilişkimizin üstünden 6 hün gecti asırı kasık agrısı bulantı gogus hassasiyeti var adetime 10 gun var.Usutmuş de olabilirim bilmiyorum bu kadar erken belirtiler ortaya cıkar mı acaba?? Bide ilişki sırasında cok afedersiniz ustteydim cogu zaten cıktı içimden ama hamile kalabilmem için yuksek gunumdeydim hemen adet sonrasıydı yani.İnternetten araştırdım biraz ustte olmak dezavantajmış hamile kalabilmek için ama milyonlarca spermden bir tanesinin yeterli oldugu da yazıyordu.Yorumlarınızı bekliyorum..

Belirtiler icin cok cok erken psikolojik sizinki tamamen adet gününüz gecerse ertesi gün test yapın

Sizin belirtileriniz bende daha yeni yeni basliyor cnm piskolojik adetini bekle stresten uzak dur çok kafya takarsan olmaz .

Kizlar ben hamile miyim bilmiyorum fakat adetim cok tuhaftı ilk gün 1-2 damla pembe akıntı geldi ertesi gün biraz kanama ve akşama yine bişey yok ve 3.gün kahverengi akıntı

2.günümde test yaptım gün içinde negatif ti

Sizce tekrar etmelimiyim testi

Adetim gecikmese hamile olduğumu anlamayacaktım 5inci ayda belirtiler başladı ve bitmek bilmedi resmen sudan bile midem bulanıyordu ac ve susuz kalıyordum doğuma kadar serumlarla beslendim yani herkeste değişiklik gösteriyor ama bu kadar erken olacağını sanmıyorum

Merhaba canım bence tekrar denemelisin. Ve en önemlisi sabah ilk işin sağlık ocağı yada hastane olsun bi kan testi yaptır derim ve mutlaka kadın Doğum dr. Bu durumu anlat diğerleri hiç bir şey yapmıyor ben onlar yüzünden düşük yaptığımı çok sonra anladım.
Senin bu kanaman yerleşme kanaması inşallah hamilesindir tatlım dualarım seninle

İnşallah hele su mübarek günlerde her iftarımı açmadan duam hayırlı bir evlat 2 sene olacak neredeyse evleneli inşallah benimledir bebeğim yarın ilk işim o olacak haberdar ederim cok teşekkür ediyorum cevabın için

Rica ederim ben de bu akşam hamile olduğumu öğrendim.
Bana soracak olursan hamilesin.

Eklentiler

• 21670A62-1DB4-4634-86D7-8BE9BF406B9E.jpeg
    98,1 KB · Görüntüleme: 29
Allah tamamına erdirsin canım Allah analı babalı büyütsün darısı inşallah başıma söyledin mi peki eşine ne tepki verdi
Aminnnn canım rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Evet söyledim adam şoka girdi inanamadı tekrardan yanılırız diye endişe etti gebelik testi almaya çıktık gece yarısı. Yetmedi hastaneye gidip kan verdik sonuç hepsinde pozitif çıktı

Demekki iyice emin olmak istemiş inşaAllah bizde yaşarız böyle bi mutluluğu benimki hiç bişey söylemiyo üzülürüm diye ama ben hissediyorum cok istediğini ama kısmet işte inşaAllah rabbim dualarıma kabul eder

Sonucu yazarım canım

İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorum hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…