Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim.?
- Konu Sahibi MevaDeva
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Adetin gecikiyo adet olcakmissin gibi adet agrisi oluyo olcak saniyosun olmuyo beyaz losyon gibi kremsi biakinti oluyo islak oluyosun agiz kurulugu oluyo üsüme oluyo elde ayakta goguste hafif sisme kahverengi bolumde hafif aci oluyo bende gozkararmasida oldu ama herkeste olcak diye bisey yok tabi cnm bekle bakalim adetin gecikcekmi
- 24 Mart 2019
- 727
- 1.984
- 43
- 29
Ayyy benim adetim geçti 3 gün bir haftadır beyaz ve kremsi akıntım oluyor iki gündürde adet olacakmışım gibi kasık ağrım var bacaklarıma vuruyor aradada gözüm kararıyor bir saniye filan. Ama başka hiç belirtim yok ne göğüs şişmesi ne hassasiyet test yapmaya korkuyorum iki aydır negatif sonuç alıp üzülüyorum. Napsam kiAdetin gecikiyo adet olcakmissin gibi adet agrisi oluyo olcak saniyosun olmuyo beyaz losyon gibi kremsi biakinti oluyo islak oluyosun agiz kurulugu oluyo üsüme oluyo elde ayakta goguste hafif sisme kahverengi bolumde hafif aci oluyo bende gozkararmasida oldu ama herkeste olcak diye bisey yok tabi cnm bekle bakalim adetin gecikcekmi
Benimde 1.5 hafta var ara ara kasik agrim oluyo olabilir.mi acabaKişiden kişye degisir benim göğüs agrim vardi anlamistim adetime 2 hafta fln vardı.
Cnm bence sabah ilk işin test almak olsun ilk idrarinla yapbence bisey kaybetmezsin belirtilerinde var benceAyyy benim adetim geçti 3 gün bir haftadır beyaz ve kremsi akıntım oluyor iki gündürde adet olacakmışım gibi kasık ağrım var bacaklarıma vuruyor aradada gözüm kararıyor bir saniye filan. Ama başka hiç belirtim yok ne göğüs şişmesi ne hassasiyet test yapmaya korkuyorum iki aydır negatif sonuç alıp üzülüyorum. Napsam ki
Olabilir benim 2 hafta vardi belirtilerim ufaktan baslamisti gogus ucu ağrısı kasik batmasi ateş fln.Benimde 1.5 hafta var ara ara kasik agrim oluyo olabilir.mi acaba
- 24 Mart 2019
- 727
- 1.984
- 43
- 29
Ne zormuş ya çocuk yapmak evlenmeden önce çok kolay görünüyordu bu defa yapmıycam diye inat etmiştim ama dayanamıycam galiba yineCnm bence sabah ilk işin test almak olsun ilk idrarinla yapbence bisey kaybetmezsin belirtilerinde var bence
Bende oleydim cnm heray acaba derdim hamile oldugum ay adetim gecti 4 gun sonra esimin israriyla test yaptim inanmiyordum yani adet olcagim zaman kupkuru olurdum beyaz akinti islaklik olunca sasirmistim bence olabilir adetinde geciktiyse hadi hayirlisiNe zormuş ya çocuk yapmak evlenmeden önce çok kolay görünüyordu bu defa yapmıycam diye inat etmiştim ama dayanamıycam galiba yine
- 24 Mart 2019
- 727
- 1.984
- 43
- 29
Amin canım sağol hayırlısı olsunBende oleydim cnm heray acaba derdim hamile oldugum ay adetim gecti 4 gun sonra esimin israriyla test yaptim inanmiyordum yani adet olcagim zaman kupkuru olurdum beyaz akinti islaklik olunca sasirmistim bence olabilir adetinde geciktiyse hadi hayirlisi
Test yaparsan yaz merak ettim cnm insallah vardirAmin canım sağol hayırlısı olsun
- 24 Mart 2019
- 727
- 1.984
- 43
- 29
Yazarım tabiTest yaparsan yaz merak ettim cnm insallah vardir
- 15 Şubat 2019
- 820
- 1.071
- 33
- 34
Beyaz akıntı ne zaman başlıyor peki?Bende oleydim cnm heray acaba derdim hamile oldugum ay adetim gecti 4 gun sonra esimin israriyla test yaptim inanmiyordum yani adet olcagim zaman kupkuru olurdum beyaz akinti islaklik olunca sasirmistim bence olabilir adetinde geciktiyse hadi hayirlisi
Beyaz akıntı ne zaman başlıyor peki?
Yumurtlamadan sonra basliyo cnm adete 1 hafta fln kala basladi bnmhamileysen adet olmuyosun akinti geliyoBeyaz akıntı ne zaman başlıyor peki?
- 15 Şubat 2019
- 820
- 1.071
- 33
- 34
Benim şuan bata 6-7 gün var. Ve akıntım normal zamanlardaki gibi sarı kokusuz.Yumurtlamadan sonra basliyo cnm adete 1 hafta fln kala basladi bnmhamileysen adet olmuyosun akinti geliyo
Hiç beyaz olmadı. Sanırım bu ay da olmadı çok üzgünüm.
- 19 Kasım 2015
- 244
- 167
- 53
- 29
Benim döngüm 31-32-33 gün sürüyor yani değişebiliyor. bugun 33.gün henüz adet olmadım. Beyaz akıntı geliyor cok az. Bende de göğüslerle ilgili hiç ama hiç bir belirti yok. Ara ara mide bulantısı oluyor, üşüme var, bir de adet olacakmışım gibi ara ara ağrı oluyor 2-3 gündür. Bilmiyorum psikolojik mi. Test yapmaya korkuyorum
- 15 Şubat 2019
- 820
- 1.071
- 33
- 34
Bence iki gün bekle derim ben.Benim döngüm 31-32-33 gün sürüyor yani değişebiliyor. bugun 33.gün henüz adet olmadım. Beyaz akıntı geliyor cok az. Bende de göğüslerle ilgili hiç ama hiç bir belirti yok. Ara ara mide bulantısı oluyor, üşüme var, bir de adet olacakmışım gibi ara ara ağrı oluyor 2-3 gündür. Bilmiyorum psikolojik mi.
- 19 Kasım 2015
- 244
- 167
- 53
- 29
Evet öyle yapıcam canım umutlanmak istemiyorum.Bence iki gün bekle derim ben.