• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

MevaDeva

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2019
79
18
3
33
Adetime 2-3 gün var,mide bulantısı,göğüs hassasiyeti vs. Hiç bir belirti yok.Sizce yine de hamiş olabilir miyim? Adet dönemim gecikince mi belirtiler başlar yoksa çoktan başlamalı mıydı.?

bende de oldu ama sonuc negatif erken genelik testi yapın

Adetin gecikiyo adet olcakmissin gibi adet agrisi oluyo olcak saniyosun olmuyo beyaz losyon gibi kremsi biakinti oluyo islak oluyosun agiz kurulugu oluyo üsüme oluyo elde ayakta goguste hafif sisme kahverengi bolumde hafif aci oluyo bende gozkararmasida oldu ama herkeste olcak diye bisey yok tabi cnm bekle bakalim adetin gecikcekmi 😊

Adetin gecikiyo adet olcakmissin gibi adet agrisi oluyo olcak saniyosun olmuyo beyaz losyon gibi kremsi biakinti oluyo islak oluyosun agiz kurulugu oluyo üsüme oluyo elde ayakta goguste hafif sisme kahverengi bolumde hafif aci oluyo bende gozkararmasida oldu ama herkeste olcak diye bisey yok tabi cnm bekle bakalim adetin gecikcekmi 😊
Ayyy benim adetim geçti 3 gün bir haftadır beyaz ve kremsi akıntım oluyor iki gündürde adet olacakmışım gibi kasık ağrım var bacaklarıma vuruyor aradada gözüm kararıyor bir saniye filan. Ama başka hiç belirtim yok ne göğüs şişmesi ne hassasiyet test yapmaya korkuyorum iki aydır negatif sonuç alıp üzülüyorum. Napsam ki 🙄🤷🏻‍♀️

Ayyy benim adetim geçti 3 gün bir haftadır beyaz ve kremsi akıntım oluyor iki gündürde adet olacakmışım gibi kasık ağrım var bacaklarıma vuruyor aradada gözüm kararıyor bir saniye filan. Ama başka hiç belirtim yok ne göğüs şişmesi ne hassasiyet test yapmaya korkuyorum iki aydır negatif sonuç alıp üzülüyorum. Napsam ki 🙄🤷🏻‍♀️
Cnm bence sabah ilk işin test almak olsun ilk idrarinla yapbence bisey kaybetmezsin belirtilerinde var bence 😀

Ben erken gebelik testi alip yaptim bu sabah cift cizgi cikti kan verdim sonra.
Normal testte silik çıkmıştı.

Cnm bence sabah ilk işin test almak olsun ilk idrarinla yapbence bisey kaybetmezsin belirtilerinde var bence 😀
Ne zormuş ya çocuk yapmak evlenmeden önce çok kolay görünüyordu 😀😀 bu defa yapmıycam diye inat etmiştim ama dayanamıycam galiba yine 😀

Ne zormuş ya çocuk yapmak evlenmeden önce çok kolay görünüyordu 😀😀 bu defa yapmıycam diye inat etmiştim ama dayanamıycam galiba yine 😀
Bende oleydim cnm heray acaba derdim hamile oldugum ay adetim gecti 4 gun sonra esimin israriyla test yaptim inanmiyordum yani adet olcagim zaman kupkuru olurdum beyaz akinti islaklik olunca sasirmistim bence olabilir adetinde geciktiyse hadi hayirlisi😊

Bende oleydim cnm heray acaba derdim hamile oldugum ay adetim gecti 4 gun sonra esimin israriyla test yaptim inanmiyordum yani adet olcagim zaman kupkuru olurdum beyaz akinti islaklik olunca sasirmistim bence olabilir adetinde geciktiyse hadi hayirlisi😊
Amin canım sağol hayırlısı olsun 😊

Beyaz akıntı ne zaman başlıyor peki?

Yumurtlamadan sonra basliyo cnm adete 1 hafta fln kala basladi bnmhamileysen adet olmuyosun akinti geliyo
Benim şuan bata 6-7 gün var. Ve akıntım normal zamanlardaki gibi sarı kokusuz.
Hiç beyaz olmadı. Sanırım bu ay da olmadı çok üzgünüm.:KK43:

Benim döngüm 31-32-33 gün sürüyor yani değişebiliyor. bugun 33.gün henüz adet olmadım. Beyaz akıntı geliyor cok az. Bende de göğüslerle ilgili hiç ama hiç bir belirti yok. Ara ara mide bulantısı oluyor, üşüme var, bir de adet olacakmışım gibi ara ara ağrı oluyor 2-3 gündür. Bilmiyorum psikolojik mi. Test yapmaya korkuyorum ☹️

Benim döngüm 31-32-33 gün sürüyor yani değişebiliyor. bugun 33.gün henüz adet olmadım. Beyaz akıntı geliyor cok az. Bende de göğüslerle ilgili hiç ama hiç bir belirti yok. Ara ara mide bulantısı oluyor, üşüme var, bir de adet olacakmışım gibi ara ara ağrı oluyor 2-3 gündür. Bilmiyorum psikolojik mi.
Bence iki gün bekle derim ben.

Back