• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

Piksel pikasso

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2019
53
25
18
28
Adetim 13 gün gecikti dün gece kahverengi akintim oldu ben adetim ılıcak sandım ama bugün gün boyunca adetim gelmedi acaba hamilemiyim

Hic birimiz müneccim değiliz ki bilelim arkadasim.
Test yapmadan da 13 gun nasil durabildin hayret🤷‍♀️

Burdan bakınca bunu anlayamayız test yapmayı deneseniz?

13 gün nasıl sabrettiniz maşallah ben adetim geçmeden test yapmaya baslamıstım meraktan. İdrar testiyle uğraşmayın direk kan verin beta hcg testı yaptırın. Gebelık varsa kesın cıkar zaten ki 13 gün diyorsunuz ben hamıle oldugunuzu dusunuyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Kız ben 1gün geçti soluğu hastanede aldım ne güzel duruyorsun öyle hahah 😂💋

Kız ben 1gün geçti soluğu hastanede aldım ne güzel duruyorsun öyle hahah 😂💋
😄 Benim bir kaç sene önce skntilarim oldu yumurtalık tembelliği vardı o yüzden pek oralı olmadım ama test te yaptırdım cuma günü ama beta çıkmamış doktorda cihazdan dolayı sknti olmuş olabilir dedi pazartesi bidaha yapalım dedi ama diğer sonuçlar çıktı folik asit bir önceki teste göre yükselmiş doktorumda hamile olabileceğimi söyledi

13 gün nasıl sabrettiniz maşallah ben adetim geçmeden test yapmaya baslamıstım meraktan. İdrar testiyle uğraşmayın direk kan verin beta hcg testı yaptırın. Gebelık varsa kesın cıkar zaten ki 13 gün diyorsunuz ben hamıle oldugunuzu dusunuyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
İdrarda çıkmadı maalesef doktorumda yumurtalama günün farklıdır dedi geç döllenme olabir dedi bilmyrm bakalım pazartesi test yaptiricm😊

😄 Benim bir kaç sene önce skntilarim oldu yumurtalık tembelliği vardı o yüzden pek oralı olmadım ama test te yaptırdım cuma günü ama beta çıkmamış doktorda cihazdan dolayı sknti olmuş olabilir dedi pazartesi bidaha yapalım dedi ama diğer sonuçlar çıktı folik asit bir önceki teste göre yükselmiş doktorumda hamile olabileceğimi söyledi
Hadi bakalım kuzum inşallah rabbim gönlüne göre versin

Back