- 23 Nisan 2019
- 53
- 25
- 18
- 28
- Konu Sahibi Piksel pikasso
Adetim 13 gün gecikti dün gece kahverengi akintim oldu ben adetim ılıcak sandım ama bugün gün boyunca adetim gelmedi acaba hamilemiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
'Test yap.Adetim 13 gün gecikti dün gece kahverengi akintim oldu ben adetim ılıcak sandım ama bugün gün boyunca adetim gelmedi acaba hamilemiyim
baya geçmiş hamileysen hemen çıkar Allahın izmileAdetim 13 gün gecikti dün gece kahverengi akintim oldu ben adetim ılıcak sandım ama bugün gün boyunca adetim gelmedi acaba hamilemiyim
Benim bir kaç sene önce skntilarim oldu yumurtalık tembelliği vardı o yüzden pek oralı olmadım ama test te yaptırdım cuma günü ama beta çıkmamış doktorda cihazdan dolayı sknti olmuş olabilir dedi pazartesi bidaha yapalım dedi ama diğer sonuçlar çıktı folik asit bir önceki teste göre yükselmiş doktorumda hamile olabileceğimi söylediKız ben 1gün geçti soluğu hastanede aldım ne güzel duruyorsun öyle hahah
İdrarda çıkmadı maalesef doktorumda yumurtalama günün farklıdır dedi geç döllenme olabir dedi bilmyrm bakalım pazartesi test yaptiricm13 gün nasıl sabrettiniz maşallah ben adetim geçmeden test yapmaya baslamıstım meraktan. İdrar testiyle uğraşmayın direk kan verin beta hcg testı yaptırın. Gebelık varsa kesın cıkar zaten ki 13 gün diyorsunuz ben hamıle oldugunuzu dusunuyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Hadi bakalım kuzum inşallah rabbim gönlüne göre versinBenim bir kaç sene önce skntilarim oldu yumurtalık tembelliği vardı o yüzden pek oralı olmadım ama test te yaptırdım cuma günü ama beta çıkmamış doktorda cihazdan dolayı sknti olmuş olabilir dedi pazartesi bidaha yapalım dedi ama diğer sonuçlar çıktı folik asit bir önceki teste göre yükselmiş doktorumda hamile olabileceğimi söyledi
Amin hepimizinHadi bakalım kuzum inşallah rabbim gönlüne göre versin
Canimm inşallah.İnşallah hamilesindir
valla bende 2 gun sabır edemedim bu kız iyiy sabırlıymışKız ben 1gün geçti soluğu hastanede aldım ne güzel duruyorsun öyle hahah
Aynen canımvalla bende 2 gun sabır edemedim bu kız iyiy sabırlıymış