Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani test yapmalısın şimdi kime sorarsan sor herkes aynı şeyi söyleyecek yerleşme kanaması da olabilir olmayadabilir adet öncesinde de bu yaşanabiliyor gebelikte de olabiliyor doğru anladiysan kahverengi akıntı bir gün kanama tarzı da bir gün oldu değil mi iki gün toplamda eğer öyleyse gebelik testi yap mutlakaAdetim 2 gün gecikti 3.cü gün kahverengi kanama geldi çok azdı. 4.günde bordomsu bir kanama geldi. Daha önce başına gelen biri tavsiye verebilir mi?
Tamam teşekkür ederimYani test yapmalısın şimdi kime sorarsan sor herkes aynı şeyi söyleyecek yerleşme kanaması da olabilir olmayadabilir adet öncesinde de bu yaşanabiliyor gebelikte de olabiliyor doğru anladiysan kahverengi akıntı bir gün kanama tarzı da bir gün oldu değil mi iki gün toplamda eğer öyleyse gebelik testi yap mutlaka
Ama mutlaka testi yap inşallah vardırTamam teşekkür ederim![]()
Tamam paylaşırımmmAma mutlaka testi yap inşallah vardıryaptığın zaman bende de paylaş olur mu merak ederim
Çok sevinirimm şimdiden teşekkür ederimAynı durumdayım doktor reglin 3. Günü tahliller için çağırmıştı bugün gittim hcg de istemiş. Büyük ihtimalle negatif ama aksi durum olursa yazarım![]()
Bende kanama yaşadım adet günümde doktora gittim hamile olduğumu öğrendimAdetim 2 gün gecikti 3.cü gün kahverengi kanama geldi çok azdı. 4.günde bordomsu bir kanama geldi. Daha önce başına gelen biri tavsiye verebilir mi?
Bende 3. Günü gittiğimde öğrendim 30 duÇok sevinirimm şimdiden teşekkür ederim![]()
Maalesef tahmin ettiğim gibi negatif çıktı benimki inşallah sizinki pozitif çıkarÇok sevinirimm şimdiden teşekkür ederim![]()
İdrar testi negatif çıktı maalesefMaalesef tahmin ettiğim gibi negatif çıktı benimki inşallah sizinki pozitif çıkar![]()
İdrar testi negatif çıktıAma mutlaka testi yap inşallah vardıryaptığın zaman bende de paylaş olur mu merak ederim