4 gün adet olmussun canim sence hamile olma ihtimalin varmiKondom ile iliskiye girdik sonra adetim oldu adetim düzenli olur bu gune kadar iliskiden sonraki adetimde gününde oldu fakat az sürdü 4 gün kadar. Hep 7 gun sürerdi. 1 subatta iliskiye girdim. Bugune kadar sol kasık ağrım oldu bir kac gun karnımda çok şiş 1.70 boy 55 kiloyum gobegim çok çıktı hic boyle olmazdi sizce hamile miyim?
Canım araştırdığıma göre üstüne görme oluyormuş ondan dolayı..4 gün adet olmussun canim sence hamile olma ihtimalin varmi
Üstüne gorme dedigin kanamanin sekline bak canim oyle adet kani gibi bisey degil o. Lekelenme tarzinda. Sen stres yapmissin acaba demişsin ondan kisa surmusCanım araştırdığıma göre üstüne görme oluyormuş ondan dolayı..
Biraz düşük ihtimal gibi geldi bana. 4 gün sürmesi olagan bir durum da olabilir. Hava ,stres vs gibi. En iyisi test yap madem .Kondom ile iliskiye girdik sonra adetim oldu adetim düzenli olur bu gune kadar iliskiden sonraki adetimde gününde oldu fakat az sürdü 4 gün kadar. Hep 7 gun sürerdi. 1 subatta iliskiye girdim. Bugune kadar sol kasık ağrım oldu bir kac gun karnımda çok şiş 1.70 boy 55 kiloyum gobegim çok çıktı hic boyle olmazdi sizce hamile miyim?
Adet görup hamile oldugunu ogrenenler var oyle birşey de olabilir. Ondan bahsediyor bence arkadas. Yani benim cevremde ornekleri de var adet olsam bile şüphem gitmiyor.Üstüne gorme dedigin kanamanin sekline bak canim oyle adet kani gibi bisey degil o. Lekelenme tarzinda. Sen stres yapmissin acaba demişsin ondan kisa surmus
Valla ben bi saglikciyim bikac damla kan ile dusuk basliyo gebelerde bu adet oldugunu sanip hamile olanlari benim aklim almiyo kusura bakmayin ☺Adet görup hamile oldugunu ogrenenler var oyle birşey de olabilir. Ondan bahsediyor bence arkadas. Yani benim cevremde ornekleri de var adet olsam bile şüphem gitmiyor.
Evet stres yapıyorum çok fazla galiba. Karnımda o kadar fazla şiş gibi geliyor ki gelme degil hatta sis bildigin kilo alıyorum veya stresten dolayıÜstüne gorme dedigin kanamanin sekline bak canim oyle adet kani gibi bisey degil o. Lekelenme tarzinda. Sen stres yapmissin acaba demişsin ondan kisa surmus
Stresten karninin sismesi cok normal canim. Eger adet değilde dedigin gibi bi kanamaysa suan mutlaka testte cikmasi lazim madem bi test yap.Evet stres yapıyorum çok fazla galiba. Karnımda o kadar fazla şiş gibi geliyor ki gelme degil hatta sis bildigin kilo alıyorum veya stresten dolayı
Ya sağlıkçı olmana çok sevindim içimin rahat etmesini okadar ihtiyacım var ki anlatamamValla ben bi saglikciyim bikac damla kan ile dusuk basliyo gebelerde bu adet oldugunu sanip hamile olanlari benim aklim almiyo kusura bakmayin ☺
Eğer iliskiden sonra hamile kaldıysam şu an 7 haftalık olması geriyor test alıp yapsam daha rahat edicem sanırım haklısınızStresten karninin sismesi cok normal canim. Eger adet değilde dedigin gibi bi kanamaysa suan mutlaka testte cikmasi lazim madem bi test yap.
Herkes yanilabilir Allahin insani neyle sınıyacagini bilemeyiz . Eczanede 5 liraya test satiliyo ve kimseye isim sormadan veriyolar bence test yap kafan rahatlasin.Ya sağlıkçı olmana çok sevindim içimin rahat etmesini okadar ihtiyacım var ki anlatamam ☹
Dedigin gibiyse hic suphesiz testte cikmali. Ama ben pek ihtimal vermiyorum kuzum. Bu yasadigin korku belki sana bi ders olur ☺Eğer iliskiden sonra hamile kaldıysam şu an 7 haftalık olması geriyor test alıp yapsam daha rahat edicem sanırım haklısınız
Kesinlikle teşekkür ederimDedigin gibiyse hic suphesiz testte cikmali. Ama ben pek ihtimal vermiyorum kuzum. Bu yasadigin korku belki sana bi ders olur ☺
Merhaba ben bu ayda adet oldum 6 gun sürdü sancılıydı ama 2 kilo aldım ve karnımda gobek deligimin hemen altında siskinlik oldu gözle görülür. Herhalde ihtimal kalmadıValla ben bi saglikciyim bikac damla kan ile dusuk basliyo gebelerde bu adet oldugunu sanip hamile olanlari benim aklim almiyo kusura bakmayin ☺
Adet doneminde ve 1 haftasinda 1-2 kilo odem normaldir. Stres yapma bence artikMerhaba ben bu ayda adet oldum 6 gun sürdü sancılıydı ama 2 kilo aldım ve karnımda gobek deligimin hemen altında siskinlik oldu gözle görülür. Herhalde ihtimal kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?