Hamile miyim?

Aleyy000

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2019
32
3
1
29
Kondom ile iliskiye girdik sonra adetim oldu adetim düzenli olur bu gune kadar iliskiden sonraki adetimde gününde oldu fakat az sürdü 4 gün kadar. Hep 7 gun sürerdi. 1 subatta iliskiye girdim. Bugune kadar sol kasık ağrım oldu bir kac gun karnımda çok şiş 1.70 boy 55 kiloyum gobegim çok çıktı hic boyle olmazdi sizce hamile miyim?

4 gün adet olmussun canim sence hamile olma ihtimalin varmi

Canım araştırdığıma göre üstüne görme oluyormuş ondan dolayı..
Üstüne gorme dedigin kanamanin sekline bak canim oyle adet kani gibi bisey degil o. Lekelenme tarzinda. Sen stres yapmissin acaba demişsin ondan kisa surmus

Biraz düşük ihtimal gibi geldi bana. 4 gün sürmesi olagan bir durum da olabilir. Hava ,stres vs gibi. En iyisi test yap madem .

Üstüne gorme dedigin kanamanin sekline bak canim oyle adet kani gibi bisey degil o. Lekelenme tarzinda. Sen stres yapmissin acaba demişsin ondan kisa surmus
Adet görup hamile oldugunu ogrenenler var oyle birşey de olabilir. Ondan bahsediyor bence arkadas. Yani benim cevremde ornekleri de var adet olsam bile şüphem gitmiyor.

Adet görup hamile oldugunu ogrenenler var oyle birşey de olabilir. Ondan bahsediyor bence arkadas. Yani benim cevremde ornekleri de var adet olsam bile şüphem gitmiyor.
Valla ben bi saglikciyim bikac damla kan ile dusuk basliyo gebelerde bu adet oldugunu sanip hamile olanlari benim aklim almiyo kusura bakmayin ☺

Evet stres yapıyorum çok fazla galiba. Karnımda o kadar fazla şiş gibi geliyor ki gelme degil hatta sis bildigin kilo alıyorum veya stresten dolayı

Evet stres yapıyorum çok fazla galiba. Karnımda o kadar fazla şiş gibi geliyor ki gelme degil hatta sis bildigin kilo alıyorum veya stresten dolayı
Stresten karninin sismesi cok normal canim. Eger adet değilde dedigin gibi bi kanamaysa suan mutlaka testte cikmasi lazim madem bi test yap.

Stresten karninin sismesi cok normal canim. Eger adet değilde dedigin gibi bi kanamaysa suan mutlaka testte cikmasi lazim madem bi test yap.
Eğer iliskiden sonra hamile kaldıysam şu an 7 haftalık olması geriyor test alıp yapsam daha rahat edicem sanırım haklısınız

Ya sağlıkçı olmana çok sevindim içimin rahat etmesini okadar ihtiyacım var ki anlatamam ☹
Herkes yanilabilir Allahin insani neyle sınıyacagini bilemeyiz . Eczanede 5 liraya test satiliyo ve kimseye isim sormadan veriyolar bence test yap kafan rahatlasin.

Eğer iliskiden sonra hamile kaldıysam şu an 7 haftalık olması geriyor test alıp yapsam daha rahat edicem sanırım haklısınız
Dedigin gibiyse hic suphesiz testte cikmali. Ama ben pek ihtimal vermiyorum kuzum. Bu yasadigin korku belki sana bi ders olur ☺

Canım ne zaman tatmin olacaksın merak ediyorum açtığınız her konuda ayni seyler yazılıyor 2, 3 gunde bir aynı konuyu açıp duruyorsun ve herkes ayni cevapları veriyor "hamile değilsin" diye.
Biri çıkıp dese ki evet hamilesin diye inanacak mısın?
Ona göre cevap verelim sende kurtul bizde.

Valla ben bi saglikciyim bikac damla kan ile dusuk basliyo gebelerde bu adet oldugunu sanip hamile olanlari benim aklim almiyo kusura bakmayin ☺
Merhaba ben bu ayda adet oldum 6 gun sürdü sancılıydı ama 2 kilo aldım ve karnımda gobek deligimin hemen altında siskinlik oldu gözle görülür. Herhalde ihtimal kalmadı

Merhaba ben bu ayda adet oldum 6 gun sürdü sancılıydı ama 2 kilo aldım ve karnımda gobek deligimin hemen altında siskinlik oldu gözle görülür. Herhalde ihtimal kalmadı
Adet doneminde ve 1 haftasinda 1-2 kilo odem normaldir. Stres yapma bence artik

Canım bence hanile değilsin. Bende bugün adet oldum ama lekelenme şeklinde. Aklımda hala hamile miyim diyorum ama saçma geliyor. Hamile miyim stresi çok etkiliyor. 4 gün olmuşsun. Rahat ol

Hanımlar iki haftadir akıntı bir haftadır da kasik ve bel ağrım var hamilelikten şüphe ediyorum ama beni insülin direncim yüksekti o yüzden hamile kalamıyordum doktorum artık sorun kalmadı dedi de ben yine de ümitli değilim adetine de 10 gün var psikoloji mı bilmiyorum sabah bulantılarım da var sizce var mı gebelik test alsam mı?

12 gun cok erken canim bebek oluyorsa bile daha yeni dölleniyordur.
Ve bunlar belirti yapmaz. Sabirma bekle kendinde belirti arama inşallah beklenen adet zamani hayirli haber alirsin.
Ağrı akıntı hep ovulasyon zamaninda oldugjn icin yumurtan catliyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…