• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

Üç ay adet olmadınız ve doktora gitmediniz mi? Evet gebelik imkansız değil ama kistik durumlar da söz konusu..en kısa sürede doktorunuza danışmanızı tavsiye ederim, hiçbir şey yoksa adet söktürücü ile düzeninize dönersiniz. Geçmiş olsun..
Evet gitmedim çünkü bayaa önceden de aynı şekilde 5 ay olmadım o zamanlar da gittiğimde adet söktürücü ilaç kullandım maalesef o da böbreklerimde ileri derece hasara yol açtı tekrar aynısını yaşamaya korkuyorum

Evet gitmedim çünkü bayaa önceden de aynı şekilde 5 ay olmadım o zamanlar da gittiğimde adet söktürücü ilaç kullandım maalesef o da böbreklerimde ileri derece hasara yol açtı tekrar aynısını yaşamaya korkuyorum

Ama gitmezseniz sizin için sağlığınız için daha tehlikeli olmaz mı? Siz bilirsiniz ama eğer gebelik de düşünüyorsanız sağlıklı rahme, sağlıklı yumurtalıklara ve sağlıklı bir vücuda ihtiyacınız var. Bence ihmal etmeyin siz yine de..

Ama gitmezseniz sizin için sağlığınız için daha tehlikeli olmaz mı? Siz bilirsiniz ama eğer gebelik de düşünüyorsanız sağlıklı rahme, sağlıklı yumurtalıklara ve sağlıklı bir vücuda ihtiyacınız var. Bence ihmal etmeyin siz yine de..
Tesekkur Ederim en kısa zamanda giderim mecbur

Az önce test yaptım, Adetime 1 gün var. Hemen bu şekilde silik çıktı . Var mı yok mu bilemedim.

Ne çıktı en son?
Benim de yarın adet görmem gerek. Bugün test yaptım hemen pozitif çıktı. Seninkinden daha belirgin. Ama sanki bugün hafif leke görmeye başladım. Adet öncesinde oldugu gibi. Kan testine pazartesi giderim dedim ama bilemedim ki

Back