- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 43
- Konu Sahibi mermaid2608
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah güzelce yükselir değerin. :) kahve,bitki çayı,çay yok. Yeşillik yok ( dereotu, maydanoz bunlar özellikle sakıncalı)sigara, alkol yok. folik asit kullanıyorsanız devam ( folat formu en güvenilirdir) bol su için. Allah tamamına erdirsin.Ay bi tuhaf oldum şimdi. Kahveyi kesiyorum o zaman . Adetim yarın. Cumaya kadar bekliyim. Cuma kan veririm . Yine idrar testi yaparım ama
Hiçbir şey kullanmıyorum. Cuma doktora da çıkarımİnşallah güzelce yükselir değerin. :) kahve,bitki çayı,çay yok. Yeşillik yok ( dereotu, maydanoz bunlar özellikle sakıncalı)sigara, alkol yok. folik asit kullanıyorsanız devam ( folat formu en güvenilirdir) bol su için. Allah tamamına erdirsin.
İlk 5 dk ama fotoğrafı sonra çektim.Canım ikinci çizgi silik olduğunda oluyor ama senin test bir kararma yapmış gibi soldan.Ilk 5 dakikada çıkan sonuç mu bu ? Test bozuk gibi kararma yaptığı için böyle söylüyorum bence yarın tekrarla bak benim testimi yüklüyorum benim de silikti ooo doğurdum bile insallh hamilesndir
Ya neden dosya yüklemiyorum![]()
Yumurtlamadan ne kadar geçmişti?Adetime 1 gün var. Kan değerim 19,63.Az önce kan tahlilimi aldım
13 günYumurtlamadan ne kadar geçmişti?
Bnde 12 ile öğrenmştm gebeliğimi inşallah sizinde güzel bir şekilde ilerler13 gün
Teşekkür ederim. İnşallahHamilesin cnm Allah'ın izniyle. Gözün aydın olsun. Bnm ilk kizimda ki testim de böyleydi. Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah
Merhaba benim kafam çok karıştı 3 aydır adet olmadım bu üç ay içerisinde de 4 defa test yaptım ama negatif çıktı hamile olma ihtimalim var mı
Üç ay adet olmadınız ve doktora gitmediniz mi? Evet gebelik imkansız değil ama kistik durumlar da söz konusu..en kısa sürede doktorunuza danışmanızı tavsiye ederim, hiçbir şey yoksa adet söktürücü ile düzeninize dönersiniz. Geçmiş olsun..