• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

mermaid2608

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
2.860
2.429
133
43
Az önce test yaptım, Adetime 1 gün var. Hemen bu şekilde silik çıktı . Var mı yok mu bilemedim.

Eklentiler

• _20190115_144736.JPG
    _20190115_144736.JPG
    91,6 KB · Görüntüleme: 192
Var ama bunu kanda baktır Arkadaşım. Gün aşırı bakıldığında katlanarak yükselmesi lazım. Adetin birkaç gün geçsin kan testine git. Mesela değerin 100 çıktı. 2 gün sonra gittiğinde 200 ve üstü çıkması gerekir. Bunu takip etmen lazım.

Ben görüyorum ikinci çizgiyi :) fırsatınız varsa hemen bi kan verin, daha net bir sonuç olur. İnşallah istediğiniz sonucu alırsınız :)

Çok fazla hoplatıp zıplama kahve çay içme bol su iç. Bitki çaylarından uzak dur. Dr una git mutlaka. Bu arada yeşillik yeme sakın. Folat vitaminin varsa devam et

Ay bi tuhaf oldum şimdi. Kahveyi kesiyorum o zaman . Adetim yarın. Cumaya kadar bekliyim. Cuma kan veririm . Yine idrar testi yaparım ama
İnşallah güzelce yükselir değerin. :) kahve,bitki çayı,çay yok. Yeşillik yok ( dereotu, maydanoz bunlar özellikle sakıncalı)sigara, alkol yok. folik asit kullanıyorsanız devam ( folat formu en güvenilirdir) bol su için. Allah tamamına erdirsin.

İnşallah güzelce yükselir değerin. :) kahve,bitki çayı,çay yok. Yeşillik yok ( dereotu, maydanoz bunlar özellikle sakıncalı)sigara, alkol yok. folik asit kullanıyorsanız devam ( folat formu en güvenilirdir) bol su için. Allah tamamına erdirsin.
Hiçbir şey kullanmıyorum. Cuma doktora da çıkarım

Canım ikinci çizgi silik olduğunda oluyor ama senin test bir kararma yapmış gibi soldan.Ilk 5 dakikada çıkan sonuç mu bu ? Test bozuk gibi kararma yaptığı için böyle söylüyorum bence yarın tekrarla bak benim testimi yüklüyorum benim de silikti ooo doğurdum bile insallh hamilesndir
Ya neden dosya yüklemiyorum:(

Canım ikinci çizgi silik olduğunda oluyor ama senin test bir kararma yapmış gibi soldan.Ilk 5 dakikada çıkan sonuç mu bu ? Test bozuk gibi kararma yaptığı için böyle söylüyorum bence yarın tekrarla bak benim testimi yüklüyorum benim de silikti ooo doğurdum bile insallh hamilesndir
Ya neden dosya yüklemiyorum:KK43:
İlk 5 dk ama fotoğrafı sonra çektim.

Merhaba arkadaslar,
Bende hala beklemedeyim. Gecen ay da malesef tutmadi.

Bu ay kafamdan attim dedim nasilsa olmuyor.
Ama bazi tuhafliklar oldu bu ay da. Sizlerle paylasiyorum

38. Gun adet olmam gerekiyor bugun 33. Gunumdeyim.

1. Yumurtlama gununden bu yana sislik var karnimda ve iliski sirasi da da agri hissediyirum
2. Goguslerimde 3-4 gundur sislik ve agri var ayrica bu ay uclari cok hassas.
3. Dun aksam yani 32. Gununde sag kasigimda resmen yarim saat suren bir igne batmasi ysadim nefesim kesildi yarim saat boyunca araliksiz degildi bi igne batmasi oluyodu 2-3 saniye suruyodu geciyodu arkasindan yine ayni sekilde ve bu yarim saatten sonra hafifledi.
4. Adetimin olmasina 4-5 gun kaldi fakat beyaz akiskan bir akintim var sanki yumurtlama zamanimdaki gibi
5. Bugun sanki adet olcakmisim gibi ara ara sanci oluyo gibi ama sonrasinda geciyo ve daha 4-5 gun var adetime.

Acaba gercekten adet mi olucam merak icersindeyim

Merhaba benim kafam çok karıştı 3 aydır adet olmadım bu üç ay içerisinde de 4 defa test yaptım ama negatif çıktı hamile olma ihtimalim var mı

Merhaba benim kafam çok karıştı 3 aydır adet olmadım bu üç ay içerisinde de 4 defa test yaptım ama negatif çıktı hamile olma ihtimalim var mı

Üç ay adet olmadınız ve doktora gitmediniz mi? Evet gebelik imkansız değil ama kistik durumlar da söz konusu..en kısa sürede doktorunuza danışmanızı tavsiye ederim, hiçbir şey yoksa adet söktürücü ile düzeninize dönersiniz. Geçmiş olsun..

Back