Arkadaşlar merhaba adetim bugün 10 gün kadar gecikti. Gecikmenin 5. Gününden itibaren 5 adet test yaptım hepsi negatif çıktı beklenen adet günümden önce göğüslerimde dokununca ağrı oldu hep olurdu zaten ama şimdi hepsi geçti hiç bir belirtim yok. Grip için ilaç kullanmıştım sebebi bu olabilir mi yada gebelik var mı ? Birde yaptığım testlerden birinde 9 saat sonra çok silik gri pembe karışımı bir çizgi çıktı bu ne demek oluyor ?
Arkadaşlar merhaba ben klomen hap kullandım 5 gün sonra doktora gittim ve iki yumurtalikta da oluşum var dedi ovitrelle yumurta çatlatma iğnesi yaptım.1 gün sonra da 2 gece düzenli ilişki yaşadım kasıklarim ağrıyor bazen ve vajina üstünde hissedilir şekilde şişkinlik var acaba döllenme olmuş müdür?adetim 23 ocakta olacak ama insaallah olmam
kan testi kesin sonuctr bizim topikte 13 gun gecikmesi oldu arkadasin kan verdi sonuc sifir. ama teste silik cikti silik cizgi. adetten once. cikiyor bence genede gifin kan verinArkadaşlar merhaba adetim bugün 10 gün kadar gecikti. Gecikmenin 5. Gününden itibaren 5 adet test yaptım hepsi negatif çıktı beklenen adet günümden önce göğüslerimde dokununca ağrı oldu hep olurdu zaten ama şimdi hepsi geçti hiç bir belirtim yok. Grip için ilaç kullanmıştım sebebi bu olabilir mi yada gebelik var mı ? Birde yaptığım testlerden birinde 9 saat sonra çok silik gri pembe karışımı bir çizgi çıktı bu ne demek oluyor ?
iğneyi 3 ocakta yaptımİnşallah olmuştur canım şuan sakın test yapma çünkü çatlatma iğnesi yüzünden hatalı pozitif çıkabilir. İğneden 15 gün sonra test yapmanı tavsiye ederim.
Yani 18 ocakta test yapayimİnşallah olmuştur canım şuan sakın test yapma çünkü çatlatma iğnesi yüzünden hatalı pozitif çıkabilir. İğneden 15 gün sonra test yapmanı tavsiye ederim.
Kasik ağrım normal mi bir de belim ağrıyorİnşallah olmuştur canım şuan sakın test yapma çünkü çatlatma iğnesi yüzünden hatalı pozitif çıkabilir. İğneden 15 gün sonra test yapmanı tavsiye ederim.
Kasik ağrım normal mi bir de belim ağrıyor
Kan testi ver sağlık ocağına en garantisiBenimde hep düzenli gelir en fazla 1-2 gün oynar. Niye böyle oldu anlamadım testler hep negatif çıkıyor.
cocugunuz var mi siziniğneyi 3 ocakta yaptım
Yok 20 aylık evliyim vajinismus hastasıydim atlattım 8 ay önce atlattimcocugunuz var mi sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?