Hamile miyim

Suels

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2018
90
12
88
Arkadaşlar merhaba adetim bugün 10 gün kadar gecikti. Gecikmenin 5. Gününden itibaren 5 adet test yaptım hepsi negatif çıktı beklenen adet günümden önce göğüslerimde dokununca ağrı oldu hep olurdu zaten ama şimdi hepsi geçti hiç bir belirtim yok. Grip için ilaç kullanmıştım sebebi bu olabilir mi yada gebelik var mı ? Birde yaptığım testlerden birinde 9 saat sonra çok silik gri pembe karışımı bir çizgi çıktı bu ne demek oluyor ?

Eklentiler

• 20190110_120314.jpg
    76,3 KB · Görüntüleme: 203
  • 20190110_010225.jpg
    88,8 KB · Görüntüleme: 139
Testlerin prospektüsünde yazar 20dk dan sonra atabilirsiniz diye
9 saat sonra pozitif cıkması anlamsız
Keşke doktora gidip kan verseniz

Pembe ise gebelik olabilir fakat 9 saat sonra olması kuruma çizgisi mı diye düşündürüyor yarın tekrar yap koyulaşma olursa gebeliktendir

Kan versen en sağlıklı sonucu alırsın cnm

Bugün 2 test daha yaptım yine negatif çıkıyor. Çoğu yerde 10 gün geçince idrar testinde kesin çıkar yazıyor.

Benim de bu ay 6 gün gecikmeli geldi 2 ay önce de 10 gün gecikip gelmişti ama bu ikisi dışında hep düzenlidir. 9 saat çok uzun bi süre. İnşallah vardır istiyorsanız ama genelde 10 veya 20 dk sonrası dikkate alınmaz diye biliyorum yine de kan testi yaptırın

Benimde hep düzenli gelir en fazla 1-2 gün oynar. Niye böyle oldu anlamadım testler hep negatif çıkıyor.

En iyi ve net çözüm kan tahlili yaptırman

Arkadaşlar merhaba ben klomen hap kullandım 5 gün sonra doktora gittim ve iki yumurtalikta da oluşum var dedi ovitrelle yumurta çatlatma iğnesi yaptım.1 gün sonra da 2 gece düzenli ilişki yaşadım kasıklarim ağrıyor bazen ve vajina üstünde hissedilir şekilde şişkinlik var acaba döllenme olmuş müdür?adetim 23 ocakta olacak ama insaallah olmam

3 gün bekledim ve bugün yine ilişki yaşadım sizce hamile olur muyum

Bu ilaca başlamadan soğan kaynatip suyunu içtim sonra limon maydanoz tarçın kaynattim suyunu içtim dut pekmezi içtim

İnşallah olmuştur canım şuan sakın test yapma çünkü çatlatma iğnesi yüzünden hatalı pozitif çıkabilir. İğneden 15 gün sonra test yapmanı tavsiye ederim.

kan testi kesin sonuctr bizim topikte 13 gun gecikmesi oldu arkadasin kan verdi sonuc sifir. ama teste silik cikti silik cizgi. adetten once. cikiyor bence genede gifin kan verin

İnşallah olmuştur canım şuan sakın test yapma çünkü çatlatma iğnesi yüzünden hatalı pozitif çıkabilir. İğneden 15 gün sonra test yapmanı tavsiye ederim.
Kasik ağrım normal mi bir de belim ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…