• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

Biraz önce geldi çok ümitlenmiştim ama nasip değilmiş demekki bizim için hayırlı olan buymuş

Tabikide. Üzme kendini. Kimyasaldan hemen sonra hamile kalınabiliyor. Adet bittikten sonra iyi değerlendir gelecek ay inşaALLAH sağlıklı gebelik yaşarsın

İlk gittiğim doktor 3 ay boyunca herhangi bir yakınlaşma olmayacak dedi, o üzüntüyle başka bir doktora gittim düşük yaptığımı söyledi folik asit yazdı adetim bittikten sonra eğer kendini iyi hissediyosan birleşme yaşayabilirsiniz dedi. Sanırım bu folik asit hamileliği kolaylaştıracak

merhaba sevgili arkadaşlar, uzun süre uğraşıp da moralini yüksek tutan arkadaşlardan çok özür dileyerek konuya girmek istiyorum 4 aylık evliyim yaş itibariyle çocuk istiyoruz süre itibariyle korunmadık geçen ay adetim 5 gün geçikti normalde gecikme hiç yaşamadım, bu ay adetime 13 gün var ve kahverengi akıntı geliyor çamaşırım batıyor. Bazen peçete de ise hafif kırmızı bir leke oluyor. İdrar testi negatif çıktı kasıklarım karnım sürekli ağrıyor. Yumurtalıklarımda sıkıntı yok acaba bu ay hamile olma gibi bir durumum var mı? Teşekkürler
Kesinlikle bana göre hamilesin kahve rengi akıntı yerleşme derler bende de aynısı oldu o lafta doktor nasıl bir doktor böyle aptallar yüzünden insanlar güvenemiyor doktorlara

Back