• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim (:

Iron Lady

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2018
1.098
1.360
83
25inde adet olacağım ama yumurtlama gününü ve doğurganlık dönemini iyi kullandım adete 1 hafta kala test yaptım aralıklı olarak 3 testte de ikinci çizgi Silikti son test daha belirgindi. Acaba hamile olabilir miyim 3 kez tekrarladım testi. Bir de kanda belli olur mu adet gününü beklemeden

Onu bilemedim işte ben yumurtlamadan 12-13 gün sonra yaptım gölge gibiydi 2. Çizgi hatta gün ışığına tutunca belli oluyordu ertesi gün tekrar yaptmyaptm birazdaha belirgindi kan testi yaptrdm o gün 12 çıktı değerim

Onu bilemedim işte ben yumurtlamadan 12-13 gün sonra yaptım gölge gibiydi 2. Çizgi hatta gün ışığına tutunca belli oluyordu ertesi gün tekrar yaptmyaptm birazdaha belirgindi kan testi yaptrdm o gün 12 çıktı değerim

Yani hamileydiniz dimi ? Benim yumurtalıkta kist vardı yıllarca tedavi gördüm çocuğum olmaz bile denildi ama şükür kalmadı kist vs korkuyorum ama olmazsa diye. Aralık’larla yaptım testi belirginleşti silik çizgi ama korkumdan gidemedim doktora

Yani hamileydiniz dimi ? Benim yumurtalıkta kist vardı yıllarca tedavi gördüm çocuğum olmaz bile denildi ama şükür kalmadı kist vs korkuyorum ama olmazsa diye. Aralık’larla yaptım testi belirginleşti silik çizgi ama korkumdan gidemedim doktora
Evet canım hamileyim inşallah sende hamilesindir allah gönlüne göre versin ama ihmal etme git doktora

Hamilesin çünkü koyulaşmış testin. Bende 2 gün kala öğrenmiştim canım tam zamanındasın yani testleri yükleyebilir misin

Hamilesin çünkü koyulaşmış testin. Bende 2 gün kala öğrenmiştim canım tam zamanındasın yani testleri yükleyebilir misin
Ay ben atttım testleri :( ama bariz belli sadece rengi silikti. İnşalllah öyleyimdir istiyorum çünkü

Bu arada adete 2 gün var her zamanki adet sancılarım var normal midir hamile de olsam

Bu arada adete 2 gün var her zamanki adet sancılarım var normal midir hamile de olsam
Ben uzun süre adet olacakmısım gibi ağrı yasadım ama tabi her kadın farklıdır sabah tekrarla testi koyuya gidiyorsa vardır bebek

Sabah 10a kadar kan alıyormuş sağlık ocağı o yüzden kan veremedim ama testi tekrarladım bu defa iki çizgi de koyu ve aynıydı artık emin oldum hamile olduğuma

Back