• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim??

Serife5800

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2018
4
1
1
29
Adetim 4 gun gecikti ama suan hafif kanamam var. Idrar testi yaptim negatif cikti. Ama hamilelik belirtilerim var sizce hamile miyim?? Lutfen cevap verin benim icin cok onemli

Kan testi yaptir canim gec döllenmedir belki.burdan hamile oldugunu bilemeyiz maalesef

Adetim 4 gun gecikti ama suan hafif kanamam var. Idrar testi yaptim negatif cikti. Ama hamilelik belirtilerim var sizce hamile miyim?? Lutfen cevap verin benim icin cok onemli
Kanaman var olup birde negatif gorduysen mevsimlerdendir gecikmen belki canim. Icini ferah tut kanamam kahverengiyse yerlesmedir de. Insallah

Bende gecen ay okadar umutluydum ki cnm kesin gözüyle baktim hep ama böyle stres yapinca daha cok gecikiyor kanama kirmizi renk ise adetiniz sökülemiyordur

Kanamanız varsa regl başlamış demektir, gebelik belirtileri ile regl belirtileri birbirine çok benzer. Test yapıp moral bozmayın bence bir sonraki ayı değerlendirmeye çalışın.

Back