Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetim 4 gun gecikti ama suan hafif kanamam var. Idrar testi yaptim negatif cikti. Ama hamilelik belirtilerim var sizce hamile miyim?? Lutfen cevap verin benim icin cok onemli
Adetim 4 gun gecikti ama suan hafif kanamam var. Idrar testi yaptim negatif cikti. Ama hamilelik belirtilerim var sizce hamile miyim?? Lutfen cevap verin benim icin cok onemli
Bende gecen ay okadar umutluydum ki cnm kesin gözüyle baktim hep ama böyle stres yapinca daha cok gecikiyor kanama kirmizi renk ise adetiniz sökülemiyordur
Kanamanız varsa regl başlamış demektir, gebelik belirtileri ile regl belirtileri birbirine çok benzer. Test yapıp moral bozmayın bence bir sonraki ayı değerlendirmeye çalışın.