Ben ama 4 gün önce test yapmıştım 3 hafta önce testi almıştım 4 hafta da olabilir 4 gün önce yaptım negatif çıktı tek çizgiAnladım hayirlisi canım ama bende bunları yaşamıştım.Rabbim gonlundekini versin insallah
Ozaman biraz bekle canimBen ama 4 hafta önce test almıştım 4 gün önce kullandım negatif çıktı
Aynısını bende yaşadım bende merakla beklemekten başka çaren yok bı de göğsünde değişiklik var miArkadaşlar lütfen yardımilişkiden 2 gün sonra hafif taze kan gelmişti. Yumurtlama sonrası sürekli kasığımda batmazlar oldu bıçak saplanır tarzda bazen sizi şeklinde. Bel agrım var bir de ilk günlerde şeffaf şimdi beyaz akıntım var. Bat 9 eylül. Sizce hamile miyim ne zaman test yapsam en erken çıkar? Ne yapmalıyım
Yok canım göğüslerim aynıAynısını bende yaşadım bende merakla beklemekten başka çaren yok bı de göğsünde değişiklik var mi
Anladım canım regla kadar bekle bende kasık ağrısından bı kaç gün sonra göğsümde değişiklik olduYok canım göğüslerim aynı
Umutlandım:) kaç gün sonra nasıl değişiklik olduAnladım canım regla kadar bekle bende kasık ağrısından bı kaç gün sonra göğsümde değişiklik oldu
Adetime daha 7 gün var ama testte çıkar mı kiben 4.aya girdim henüz göğüslerimde koyulaşma ve damarlanma yok.
kusma zaten en az 6.haftada başlıyor.
kasık batmaları da öyle.
psikolojik olabilir.
test yapın emin olun.
Adetime daha 7 gün var ama testte çıkar mı ki
Haklısın canım en doğrusu o olacak sanırımonu bilmiyorum canım.
çünkü ben adet günümde öğrenmiştim öncesinde yapmadım.
ama sen test yap çıkarsa ne ala çıkmazsa beklemeye devam.
Adetime daha 7 gün var ama testte çıkar mı ki
Ayy Allah analı babalı büyütsün çok sevindimmm darısı isteyen herkesin başına inşallah:)Ben bugün yaptım bir hafta var canım silik çizgiyi gördüm çok şükür
Son adet tarihin nedir bu aradaBen bugün yaptım bir hafta var canım silik çizgiyi gördüm çok şükür
İyi de ben başta çocuk yapmak istrmiyordum ki nasıl psikolojik olsunben 4.aya girdim henüz göğüslerimde koyulaşma ve damarlanma yok.
kusma zaten en az 6.haftada başlıyor.
kasık batmaları da öyle.
psikolojik olabilir.
test yapın emin olun.
Son adet tarihin nedir bu arada
Ayy Allah analı babalı büyütsün çok sevindimmm darısı isteyen herkesin başına inşallah:)
İyi de ben başta çocuk yapmak istrmiyordum ki nasıl psikolojik olsun
Ama hanımefendi ben umudumu yitiriyorum böyle beni aydınlatın diye konu açtım bensadece bebek istediğinde psikolojik belirtiler olmaz istemediğin zamanda da olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?