• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim:(((((((((

sessizbayann35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2018
62
9
1
Merhaba 12 gün önce anal ilişkide boşalmadan dolayı ella ertesi gün hapı almıştım. Adetim 5-6 gün sürdü sonrasında her zamanki gibi adetimden birkaç gün sonra yumurtlama akıntım geldi. Ama bu aralar başım ağrıyor midem bulanıyor karnım ağrıyor. Onun dışında halsizlik hassasiyet ve sırt ağrım yok. Ama 12 gün önceki haptan 2 ay önce de bir tane daha ertesi gün hapı almıştım. Sizce hamilelik midir yoksa farklı birşey mi

Merhaba 12 gün önce anal ilişkide boşalmadan dolayı ella ertesi gün hapı almıştım. Adetim 5-6 gün sürdü sonrasında her zamanki gibi adetimden birkaç gün sonra yumurtlama akıntım geldi. Ama bu aralar başım ağrıyor midem bulanıyor karnım ağrıyor. Onun dışında halsizlik hassasiyet ve sırt ağrım yok. Ama 12 gün önceki haptan 2 ay önce de bir tane daha ertesi gün hapı almıştım. Sizce hamilelik midir yoksa farklı birşey mi
Değilsin

Canım 18 yaşındasın ve bununla ilgili birsürü konu açtın. Niye kendine bunu yapıyorsun gerçekten anlam veremiyorum. Umarım 12 gündür yaşadığın bu korkudan sonra bir daha sonucunu düşünmeden iş yapmazsın ne diyim üzülüyorum haline.

Back