Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canim cok hossun valla.herkeste ne merakli size ne canim herkesin bardagindan saka biyana ben ilk kez duydum bulut olayini ben de denicem bi bardak da benden olsun
Bekleme test yap her iki bebişide gününden önce öğrendim varsa idrar testindede çıkar sonucuda paylaş lütfen benim gibi fikri şahane insanları görmek ne güzellll
Bekleme test yap her iki bebişide gününden önce öğrendim varsa idrar testindede çıkar sonucuda paylaş lütfen benim gibi fikri şahane insanları görmek ne güzellll
Canim cok hossun valla.herkeste ne merakli size ne canim herkesin bardagindan saka biyana ben ilk kez duydum bulut olayini ben de denicem bi bardak da benden olsun
Teşekkür ederim cahil insanlar değiliz sonuçta bizde biliyoruz kan ile net sonuç alacağımızı keza onunda yanıldığı nadirde olsa oluyormuş. Bi bardaktan bişey olmaz
Eczaneden aldığım idrar testi kiti ile ucuz olanlar yani ilçedeyim erken gebelik testi falan bulma imkanı yok hsngimarka varsa onu aldım çıktı silik de olsa sonra kanda baktırdım
Eczaneden aldığım idrar testi kiti ile ucuz olanlar yani ilçedeyim erken gebelik testi falan bulma imkanı yok hsngimarka varsa onu aldım çıktı silik de olsa sonra kanda baktırdım
Merhaba eşimle ilişkim geri çekme yöntemiyle oluyor 4 aylık evliyim adetim düzenliydi bu ay ilk kez gecikti 7.günümdeyim 5.günde test yaptım negatif çıktı sizce hamilelik durumu var mıdır?