• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

deniz_anasi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2018
14
8
1
33
Merhaba. Uzun süredir takip ediyorum konuları. Sabah ilk idrarla bardakta oluşan bulut çok dikkatimi çekti. Yapan ve doğru sonucu alanlar bakabilir mi? Şimdi ben hamile miyim?

Gebelik testleri varken niye bilimsel dayanagi olmayan seylerle zaman harcıyorsunuz ki ?

canım bir gebelik testi alırsan anlaşılır
seni anlıyorum ben de böyleyim o içimizdeki heyecan herşey yaptırıyor
inşallah hamilesindir

kızlar bardağı da atacak herhalde kullanıcak hali yok :)
o bardakların 6 tanesi iki lira ben de cam çay bardağı kullanıyorum bazen

canım bir gebelik testi alırsan anlaşılır
seni anlıyorum ben de böyleyim o içimizdeki heyecan herşey yaptırıyor
inşallah hamilesindir

kızlar bardağı da atacak herhalde kullanıcak hali yok :)
o bardakların 6 tanesi iki lira ben de cam çay bardağı kullanıyorum bazen
Değil mi Ya çok güldüm :) Alıcam tabiiki günümün biraz daha geçmesini bekliyorum. Önceki aylarda burukluk yaşadığım için acele etmek istemedim sadece

Ben hamile oldugumu ogrenene kadar nerdeyse 1 takim cay bardagi attim :)))))
Malum yeni evli insanlarn evinde eski birsey olmuyor. Bir kez kulladgm seyide saklayacak halim yok. Disari ciktgmdada unutuyordm pet bardak almayi. :)))

Insallah sende hamilesindir canm.
Bir gebelik testi al bence hemen yarin. Hatta nobetci eczaneden. :))

idrarı ne kadar bekletince çıktı bu bulut canım?

Ben hamile oldugumu ogrenene kadar nerdeyse 1 takim cay bardagi attim :)))))
Malum yeni evli insanlarn evinde eski birsey olmuyor. Bir kez kulladgm seyide saklayacak halim yok. Disari ciktgmdada unutuyordm pet bardak almayi. :)))

Insallah sende hamilesindir canm.
Bir gebelik testi al bence hemen yarin. Hatta nobetci eczaneden. :))
Hayırlı olsun sizin gebeliğiniz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. İlk kez denedim bunu zaten 3 aydır düşünüyoruz çocuğu :)

Hayırlı olsun sizin gebeliğiniz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. İlk kez denedim bunu zaten 3 aydır düşünüyoruz çocuğu :)

Amiin cok tesekkur ederm:))
Rabbim sizede nasip etsin. Bende 5.ayda hamile kaldim. :))

Sonuç ne çıktı?
Bardağa hiç bulaştırmadan bir gün daha bekleyip acilde kan verseniz kesin sonuç çıkardı
Henüz erken olduğunu düşünüyorum o yüzden kan vermiyorum. bunuda okurken yazıları çok değişik geldiği için denemek ve bardağımın bir tanesini evlat uğrunda heba etmek istedim ;)

Back