- 7 Ocak 2018
- 14
- 8
- 1
- 33
- Konu Sahibi deniz_anasi
Merhaba. Uzun süredir takip ediyorum konuları. Sabah ilk idrarla bardakta oluşan bulut çok dikkatimi çekti. Yapan ve doğru sonucu alanlar bakabilir mi? Şimdi ben hamile miyim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tobe ya sadece gulesm geldi alem insanlariz bende dahil gercektenBide sidiği su bardağına koymuşsunuz umarım o bardak bida kullanılmayacaktır
Tabii ki kullanacağım! Hazır bardak atılır mı? çok komiksiniz gerçekten..Bide sidiği su bardağına koymuşsunuz umarım o bardak bida kullanılmayacaktır
Değil mi Ya çok güldüm :) Alıcam tabiiki günümün biraz daha geçmesini bekliyorum. Önceki aylarda burukluk yaşadığım için acele etmek istemedim sadececanım bir gebelik testi alırsan anlaşılır
seni anlıyorum ben de böyleyim o içimizdeki heyecan herşey yaptırıyor
inşallah hamilesindir
kızlar bardağı da atacak herhalde kullanıcak hali yok :)
o bardakların 6 tanesi iki lira ben de cam çay bardağı kullanıyorum bazen
Çok zaman almadı :) denemek istedim biraz daha beklemek istedim test için daha 1 gün geçtiGebelik testleri varken niye bilimsel dayanagi olmayan seylerle zaman harcıyorsunuz ki ?
Hayırlı olsun sizin gebeliğiniz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. İlk kez denedim bunu zaten 3 aydır düşünüyoruz çocuğu :)Ben hamile oldugumu ogrenene kadar nerdeyse 1 takim cay bardagi attim :)))))
Malum yeni evli insanlarn evinde eski birsey olmuyor. Bir kez kulladgm seyide saklayacak halim yok. Disari ciktgmdada unutuyordm pet bardak almayi. :)))
Insallah sende hamilesindir canm.
Bir gebelik testi al bence hemen yarin. Hatta nobetci eczaneden. :))
İlk bir saatte böyle oldu. 2 saat sonra biraz ortalara indiidrarı ne kadar bekletince çıktı bu bulut canım?
Hayırlı olsun sizin gebeliğiniz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. İlk kez denedim bunu zaten 3 aydır düşünüyoruz çocuğu :)
Kullanın tabi bulunması zor bişey su bardağıTabii ki kullanacağım! Hazır bardak atılır mı? çok komiksiniz gerçekten..
Tüm isteyenlerle beraber banada inşallah. Çok aminAmiin cok tesekkur ederm:))
Rabbim sizede nasip etsin. Bende 5.ayda hamile kaldim. :))
Kesinlikle, israfa gerek yokKullanın tabi bulunması zor bişey su bardağı
Sonuç ne çıktı?Kesinlikle, israfa gerek yok
Henüz erken olduğunu düşünüyorum o yüzden kan vermiyorum. bunuda okurken yazıları çok değişik geldiği için denemek ve bardağımın bir tanesini evlat uğrunda heba etmek istedimSonuç ne çıktı?
Bardağa hiç bulaştırmadan bir gün daha bekleyip acilde kan verseniz kesin sonuç çıkardı
İyi bakalımHenüz erken olduğunu düşünüyorum o yüzden kan vermiyorum. bunuda okurken yazıları çok değişik geldiği için denemek ve bardağımın bir tanesini evlat uğrunda heba etmek istedim