• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim ?????

crnimo

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2017
121
34
13
34
Kızlar Merhaba
Aramizdaki deneyimli arkadaslar yardimci olursanız cok sevinirim.
7 aylik evliyim korunmuyoruz bebek istiyoruz bu ay akintim cok artti ilk baslarda yumurta aki gibiydi 5 gundur falan da akintinin icinde pembe iplik gibi kanamalarda geliyor. Ara ara baş dönmesi goz kararmasi gibi durumlarda yasadim. Ve sol yumurtaligimda ara ara sanci oluyor. Bu dogru bir bilgimi bilmiyorum ama idrarimda da beyaz tortular var. Adet donemimde daha 4 ocak gbi falan. Sizce hamile olabilir miyim? Lutfen kizlar yardimci olun

Bunların hepsi psikolojik olabilir ya da olmayabilir .idrarda olan beyaz tortular ben de çok takip etmiştim birinde hamileydim digerinde değildim. daha öncede olan şimdi dikkatini çekiyor çünkü hamilelik istiyorsun .test yap.

kızlar benımde kasıklarımda agrı oluyor cok sık wc cıkıyorum daha reglıme 16 gun var ama ne zaman test yapsam cıkar kii

Kizlar reglme var onceden test yaptim slik cikti sonradan yapinca cikmadi anlamiyorum neden boyle oluyorki :110: birde karnim hafifden siskinlesmis

Bende yaptım çıkmadı regleden önce yapınca çıkmıyormuş bende regl dönemini bekliyorum o zaman net çıkar. bir düşük yaptım. o zaman hamile olduğumu bilmiyordum 3 hafta kan testinde çıkmıştı . evde yaptığım test 4.haftada pozitif çıkmıştı. 4 hafta dolmadan testler göstermiyor.

Benim de adetime 1 gun var, ovulasyon testi pozitif ciktiktan sonra denedik. Bekliyorum. Adet belirtilerim yok.. ama psikolojik de olabilir diye yarini beklemekten baska carem yok.. ama insan beklemek istemiyor :(

Bu belirtileri insan psikolojik olarak bile yasayabiliyor bir beklentide oldugunuz icin. Bu surecte size tavsiyem hamilelik belirtilerini cok arastirmamak cnku insan beyni oyle birsey ki tum bu belirtileri ayni anda yasatablyor insana. Zira buda yipratyor insani eger sonuc negatifse..

Tabiiki Rabbim gonlunuze gore verir insallah. Tum bunlar gercek bir gebelgn belirtisi mi evet aynen oyle aynilarini yasadim. :) dilerim hamilesinizdir 1 hafta bekleyp kan testi yaptirabilirsnz en kesin sonucu ozaman ogrenirsiniz :)

Bende yaptım çıkmadı regleden önce yapınca çıkmıyormuş bende regl dönemini bekliyorum o zaman net çıkar. bir düşük yaptım. o zaman hamile olduğumu bilmiyordum 3 hafta kan testinde çıkmıştı . evde yaptığım test 4.haftada pozitif çıkmıştı. 4 hafta dolmadan testler göstermiyor.
Canım ben regl olmama 5 gün kala öğrendim

Psikolojik gibi geldi bana biraz, her ay kendimi hamile sanıp böyle hissederdim bende.
Yeni ögrendim 4 haftalık hamileyim, adetime iki gün varken öğrendim. Adet ağrısından hiç bi farkı yok, ara ara kramplar oluyo suan bende onun dışında bi belirti yok bugün itibariyle kendimi fazla halsiz hissediyorum. Sizde stres yapmamaya çalışın , büyük etkisi var :)

Psikolojik gibi geldi bana biraz, her ay kendimi hamile sanıp böyle hissederdim bende.
Yeni ögrendim 4 haftalık hamileyim, adetime iki gün varken öğrendim. Adet ağrısından hiç bi farkı yok, ara ara kramplar oluyo suan bende onun dışında bi belirti yok bugün itibariyle kendimi fazla halsiz hissediyorum. Sizde stres yapmamaya çalışın , büyük etkisi var :)
Ayy INŞALLAH

Bu belirtileri insan psikolojik olarak bile yasayabiliyor bir beklentide oldugunuz icin. Bu surecte size tavsiyem hamilelik belirtilerini cok arastirmamak cnku insan beyni oyle birsey ki tum bu belirtileri ayni anda yasatablyor insana. Zira buda yipratyor insani eger sonuc negatifse..

Tabiiki Rabbim gonlunuze gore verir insallah. Tum bunlar gercek bir gebelgn belirtisi mi evet aynen oyle aynilarini yasadim. :) dilerim hamilesinizdir 1 hafta bekleyp kan testi yaptirabilirsnz en kesin sonucu ozaman ogrenirsiniz :)
Insallah hamileyimdit bekliyorum hala sabretmek zor

Back