.Canım bende yeni evliyim benimde aynı senin gibi belirtilerim oluyordu Dr gittim muayene olduktan sonra sağ yumurtamda kist çıktı istersen bir kadın doğuma görün
Bekliyorum ama çok sabirsizim meraktan. Çatlıyorum resmendaha çok erken belirtiler için beklemekten başka çaren yok
İnşallah dua edin lütfen çok istiyoruzZaman lazım beklemek lazım keske bu sekılde anlamak mumkun olsa :) ınsallah hamılesındır
Doktora gitmelisn benceKızlar merhaba ben en son 11 Eylül de adet oldum..bu ay adet günüm bugün aslında ama dün sabah açık pembe kan geldi peçeteye sonra her tuvalete gittiğimde sadece peçeteye bulaşan pede bile bulaşmayan pembe bir akıntım var akşamda kahveye döndü bugünde yine pempe akıntı devam ediyor yine pedi kirletecek kadar değil.baş ağrım ve kasık ağrım çok sabahta mide bulantım vardı..bana yardımcı olur musunuz.hamiş olabilir miyim.
HamilemisinizKızlar merhaba ben en son 11 Eylül de adet oldum..bu ay adet günüm bugün aslında ama dün sabah açık pembe kan geldi peçeteye sonra her tuvalete gittiğimde sadece peçeteye bulaşan pede bile bulaşmayan pembe bir akıntım var akşamda kahveye döndü bugünde yine pempe akıntı devam ediyor yine pedi kirletecek kadar değil.baş ağrım ve kasık ağrım çok sabahta mide bulantım vardı..bana yardımcı olur musunuz.hamiş olabilir miyim.
Hamilemisin cnmDoktora gitmelisn bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?