Hamile miyim?

Asyaakkkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2017
10
1
1
30
Kızlar 29 eylül de eşimle ilişkiye girdikten sonra sağ kasigimda batma başladı ve çok fazla tuvalete çıkıyorum adetime daha bir hafta var sizce hamile miyim yoksa iltihap mi var 6 aylık evliyiz ve çocuk istiyoruz cevap bekliyorum.

Sabah ilk idrarla erken gebelik testi yapabilirsin. Bu şekilde anlayamayiz var mı yok mu

Ama daha bir hafta oldu test yaptım bir defa negatif çıktı adetime bir hafta var daha

Bi kaç gün sonra test yap varsa çıkar inşallah hamilesindir

Zaman lazım beklemek lazım keske bu sekılde anlamak mumkun olsa :) ınsallah hamılesındır

Canım bende yeni evliyim benimde aynı senin gibi belirtilerim oluyordu Dr gittim muayene olduktan sonra sağ yumurtamda kist çıktı istersen bir kadın doğuma görün

İnşallah beş aydır deniyoruz ama birşey yok bu ayda bu batmalar oldu heveslenmek de istemiyorum eğer yoksa yine uzulucem

daha çok erken belirtiler için beklemekten başka çaren yok

Canım bende yeni evliyim benimde aynı senin gibi belirtilerim oluyordu Dr gittim muayene olduktan sonra sağ yumurtamda kist çıktı istersen bir kadın doğuma görün
.

Gecen ay adet döneminden önce doktora gittim ultrason la baktı temiz dedi vitamin hapı verdi

Kızlar batmalarin baslamasi 8gun oldu ve akşamdan beri bu batmalar arttı ve midem bulunmaya başladı usutmus olblr miyim

Kızlar merhaba ben en son 11 Eylül de adet oldum..bu ay adet günüm bugün aslında ama dün sabah açık pembe kan geldi peçeteye sonra her tuvalete gittiğimde sadece peçeteye bulaşan pede bile bulaşmayan pembe bir akıntım var akşamda kahveye döndü bugünde yine pempe akıntı devam ediyor yine pedi kirletecek kadar değil.baş ağrım ve kasık ağrım çok sabahta mide bulantım vardı..bana yardımcı olur musunuz.hamiş olabilir miyim.

Doktora gitmelisn bence

Hamilemisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…