Hamile miyim?

KK bu ise bi el atmalı artik.. Gebelik testi uygulaması butonu olmalı altta üste bi yerde yada müneccim bi admine ihtiyaç var zira açılan konuların %70 i hamile miyim sorusu olmaya başladı iyice.. Hatun yaptigin testin bilemediğini burdan nasıl kim bilecek daaa...
Senin hatrına değiştiririm başlığı. Neden herşeye atlamak zorunda hissediyor bazıları anlamıyorum...

Şu ella hapı konulaşımdan gına geldi bana. Peynir ekmek gibi yiyin gitsin.

of yine gelmiş hamile kamak istemeyene sallayanlar.

burda bu tip konulara yazılanlar belli. çocuk istemiyorsan önlemini alacaksın. tamam. ama başkalarının çocuk shaibi olmak istememesi neden size batıyor, size ne yahu? yok sana vereceğine isteyene versin filan. gökyüzünde bi çocuk kontenjanı yok kızlar. merak etmeyin birileri istenmeyen gebelik yaşayınca ve hatta sonlandırınca sizin hakkınız dolmuyor.

Biz hamile kalmak için ugrasıyoruz
Siz hamile değilimdit ins diyorsunuz
Korkuyorsanız tedbirini alacaksınız o kadar
Herkesin şartları farklı oluyor. Geçen hafta ben düşük yaptığımı zannedip ağlamaklı halde Dr beklerken sekreteri biri aradı ve kürtaj fiyatı sordu sekreter de evli misiniz bekar mı filan diye sordu eşinizin izni gerekir dedi. orada aynı şeyi düşündüm ama hayat işte herkesi başka şekilde sınıyor ve telefondaki kişinin yerinde olmayı asla istemezdim onu mecbur eden neydi diye düşündüm.

Senin hatrına değiştiririm başlığı. Neden herşeye atlamak zorunda hissediyor bazıları anlamıyorum...

Valla benim derdim çok baska doguramamaktan sarmış olabilirim :KK53:
Ama hakkaten bakin yani zibilyon tane konu oldu ayni konu başlığıyla.. Hele biri vardi üstüne 3 ay adet görmüştü hala emin olamıyordu midem bulanıyor karnım sert diye kaç kere konu açmisti :KK70: noldu acaba o hatun ya belki olmayan çocuğunu doğurmuştur bile bi ben doguramadim...:mad:

Hem tarlusal hem ella. Adet olursanız şükredin. Düzeni bozan ilaçlar bunlar.

Allah isteyene çocuk nasip etsin elbet.

Ama kaçtır burda çocuk istemeyene şaşıran; neden istemiyorsunuz tarzı mesajlar görüyorum. Merak etmeyin çocuk sevmediğimiz için veya çocuğumuz olursa ona annelik yapamayacağımız için değil. Çocuk sevmeyen de olabilir ama o insanları burda konuşmak benim haddim değil.

Bekar olanlar var. Onlara söleyebileceğim tek şey; ilişkiye girmeden önce adam akıllı araştırın; adam akıllı korunun. Sonra panik dolaşırsınız etrafta.

Evli olanlar var. Farklı hedeflerimiz vardır çocuk önceliğimiz değildir belki de. Maddi durumu olmayanlar vardır. Eşiyle henüz evliliği oturmayanlar vardır. Hazır hissetmeyenler vardır. Bir sürü şey olabilir ve kimse ilk evlendiği günden beri çocuk istemek zorunda değil bence. Tüm başlıklarda çocuk isteyen arkadaşlara full destek olunurken ( ki bunlardan biri de benim; bazı isimlerin hamilelil haberini 4590 gözle bekliyorum mesela) ; istemeyenlerin direk hedef haline gelmesi garp geliyor bana.

Ama kaçtır burda çocuk istemeyene şaşıran; neden istemiyorsunuz tarzı mesajlar görüyorum. Merak etmeyin çocuk sevmediğimiz için veya çocuğumuz olursa ona annelik yapamayacağımız için değil. Çocuk sevmeyen de olabilir ama o insanları burda konuşmak benim haddim değil.

Bekar olanlar var. Onlara söleyebileceğim tek şey; ilişkiye girmeden önce adam akıllı araştırın; adam akıllı korunun. Sonra panik dolaşırsınız etrafta.

Evli olanlar var. Farklı hedeflerimiz vardır çocuk önceliğimiz değildir belki de. Maddi durumu olmayanlar vardır. Eşiyle henüz evliliği oturmayanlar vardır. Hazır hissetmeyenler vardır. Bir sürü şey olabilir ve kimse ilk evlendiği günden beri çocuk istemek zorunda değil bence. Tüm başlıklarda çocuk isteyen arkadaşlara full destek olunurken ( ki bunlardan biri de benim; bazı isimlerin hamilelil haberini 4590 gözle bekliyorum mesela) ; istemeyenlerin direk hedef haline gelmesi garp geliyor bana.
Keşke şu sitede sizin gibi düşünebilen insanlarımız çoğalsa bu olgun düşüncenizin herkese farkındalık, ışık olması dileğiyle

Keşke şu sitede sizin gibi düşünebilen insanlarımız çoğalsa bu olgun düşüncenizin herkese farkındalık, ışık olması dileğiyle

Arkadaşlar bugün kan testi yaptırdım 2.8 çıktı sizce değerim yükselir mi

Arkadaşlar lütfen bişey söyler misiniz

Back