Hamile miyim?

Meyrotik

Üye işte...
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
420
Puanlar
103
Hanımlar yumurtlama günümde ilişkiye girdim ilişkiden sonra ella hapı içtim. Adetim 11 gün gecikti bugünle birlikte. İdrar testleri yaptım negatifti. Dün kan testi yaptırdım bugün sonucunu alıcam. Çok korkuyorum hamile değilimdir umarım...
Hiçbir hamilelik ve adet belirtisi yok. Sadece adetim gecikti.
Tarlusal da kullandım dün bitti.

Hanımlar yumurtlama günümde ilişkiye girdim ilişkiden sonra ella hapı içtim. Adetim 11 gün gecikti bugünle birlikte. İdrar testleri yaptım negatifti. Dün kan testi yaptırdım bugün sonucunu alıcam. Çok korkuyorum hamile değilimdir umarım...
ilaçtan olduğunu düşünüyorum
testler negatif çıkmış zaten

Biz hamile kalmak için ugrasıyoruz
Siz hamile değilimdit ins diyorsunuz
Korkuyorsanız tedbirini alacaksınız o kadar

Zaten kan testini yaptırmışsınız ama ilacın yan etsini ve psikolojiyi düşünürsek gecikme olması olası bir şey.

Degilsinizdir. Kullandığınız hap'ın yan etkilerini okursanız adet gecikmesi yapabileceğini görürsünüz...
Ben ella hapı ve buna artı olarak başka korunma yöntemlerine rağmen şuan 22 haftalık hamişim o_O

gecikme ellanın yan etkisidir.

canım bnm bende aynı hatayı yaptım 3 ay sonra adet olabildim ella hapı hormonları bozuyo bide adet olabilmek için adet sökücü kullandırdı doktorum o ilaçı bidaha kullanma düzenini bozuyo adetinin hamile değilsindir korkma

Zaten kan testini yaptırmışsınız ama ilacın yan etsini ve psikolojiyi düşünürsek gecikme olması olası bir şey.

Ben ella hapı ve buna artı olarak başka korunma yöntemlerine rağmen şuan 22 haftalık hamişim o_O
Ah evet var öyle ama çok nadir. Benimde arkadaşım hap kullanmasına rağmen hamile kaldı fakat ilacı 72 saatin son 4 saati aldığı için... Başka korunma yöntemi hangisiydi de hamile kaldınız ? Yargılamak için sormuyorum yanlış anlamayın sadece bilmek istiyorum sonuçta kimse kazara hamile kalmak istemez :)

korunmayıp tutuşmak niye. bu kafayla hamileysende aldırırsın zaten nolcak :deli::işsiz:

Ah evet var öyle ama çok nadir. Benimde arkadaşım hap kullanmasına rağmen hamile kaldı fakat ilacı 72 saatin son 4 saati aldığı için... Başka korunma yöntemi hangisiydi de hamile kaldınız ? Yargılamak için sormuyorum yanlış anlamayın sadece bilmek istiyorum sonuçta kimse kazara hamile kalmak istemez :)
Geciktirmeden aynı ay içerisinde ella kullandım kazara olduğu için. Sonra iğne yöntemiyle korunayım dedim. Sonuç bu.

belki prezervatif yırtılmıştır, acaba hemen eleştirmesek mi
not: başıma gelmişliği var o_O

aynı ay derken?
ilk 12 saat koruyuculuğun en yüksek olduğu süreydi.
Söylemek istediğim adet döngüsüne göre ayda bir kere içilmesi gerekirken ben diğer adet tarihim gelmeden ikinciyi içmiş bulundum.

Söylemek istediğim adet döngüsüne göre ayda bir kere içilmesi gerekirken ben diğer adet tarihim gelmeden ikinciyi içmiş bulundum.
hııı şimdi anladım
çok tehlikeli bi iş yapmışsınız
ama zaten etki etmemiş belli olduğu üzere :D
doğası varmış

İstemdışı olan bi durumdu ne yazıkki lütfen eleştirmeyin. Az önce aradım tıp merkezini, negatifmiş, hcg değer 1.lı birşeymiş

KK bu ise bi el atmalı artik.. Gebelik testi uygulaması butonu olmalı altta üste bi yerde yada müneccim bi admine ihtiyaç var zira açılan konuların %70 i hamile miyim sorusu olmaya başladı iyice.. Hatun yaptigin testin bilemediğini burdan nasıl kim bilecek daaa...

Back