• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim??

snnmmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2017
14
0
1
29
Merhaba. Ben erkek arkadaşımla yumurtlama döneminde sürtünme yoluyla bi ilişki yaşadım, sonrasında olması gereken zamanda normal adet oldum. Ama internetten araştırdığım kadarıyla hamilelikte adet olan varmış. Adet bittikten 1 hafta sonra gebelik testi aldım ve sonuç negatif. Doktora gittim, hamilelikle ilgili değil, kasık

ağrımdan dolayı ultrasonla baktı ama hamile olsam görürdü diye düşünüyorum. Ama alt karnım 20 gündür şiş ve şişlik inmediği için ben stres yapmaya devam ediyorum. Alt karnımın şişliği stresten midir? Göğüs uçlarımda dokununca acıyor. Rahatlamaya ihtiyacım var.

Kizlar bi sorum.olacak.ben her ayin 18 de adet oluyorum bu ay yine onsekizinde kanama dglde gunde bi damla pembe akintim.oldu 4 bes gun biyunca adet gorur gibi ama kanamam hicnolmadi simdi gecti sizce hamileniyim...asiri derece bas donmelerim var hamilelik testi hep negatif

Mrb 6 gün günüm geçti test yaptim negatif çıktı hamile olduguma dair belirtiler var bu şekilde hamile kalanlar var midir?

Arkadaşlar ben 18 yaşındayım. Erkek arkadaşımla sürekli yanyanayız ve durum böyle olunca rahat duramıyoruz.
Ben 20 ağustosta regl olmuştum. Ondan öncesi hep reglım düzenli ve 25-27 günde bir oluyordu. Fakat bu ay 21 eylülde yani dün adet kanamam geldi çok az bi kanama oldu. Reglım cok sancılı geçtiğinden olur olmaz ağrı kesici içerim yine öyle yaptım. Fakat karnım açken içtim. 1 saat sonra ağrım başladı ve şiddetlendi dayanamayıp bi hap daha attım tabi haala bir şey yememiştim. Lavaboya gidip oturup bekledim akıp rahatlaması için bir miktar kanda orada aktı. Fakat o akan kan son kanmış. O kandan sonra kahverengi akıntı kanama arası bir şeyler geldi şuan onlarda tamamen kesildi. Acaba hamilelik belirtisi midir yoksa ağrı kesicilerden mi olmuştur?

Back