• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

isimsiss

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
40
Puanlar
18
19 nisan 16 Mayıs 9 haziranda adet oldum günlerim değiştiği için ne zaman gecikmem olduğunu kestiremiyorum enfeksiyon ilaçları kullandım 1 ay önce bitirdim çocuk istiyoruz 28.gunum bugün hamile miyim sizce yardım edin kızlar acl

Enfeksiyon ilaclarini hala kullaniyormusun ?
Enfeksiyon varken hamile kalma bence cok zararli acele etme once bir enfeksiyon gectigine emin ol
Sogan suyu icip enfeksiyondan kurtulursun ayrica bebis icinde garanti ilac diyebilirim :)

19 nisan 16 Mayıs 9 haziranda adet oldum günlerim değiştiği için ne zaman gecikmem olduğunu kestiremiyorum enfeksiyon ilaçları kullandım 1 ay önce bitirdim çocuk istiyoruz 28.gunum bugün hamile miyim sizce yardım edin kızlar acl
değilsin

Enfeksiyon ilaclarini hala kullaniyormusun ?
Enfeksiyon varken hamile kalma bence cok zararli acele etme once bir enfeksiyon gectigine emin ol
Sogan suyu icip enfeksiyondan kurtulursun ayrica bebis icinde garanti ilac diyebilirim :)
Yok canım 1 ay önce kullandım bitti geçti enfeksiyon hatta adet oldum ondan sonra bir daha olmadım :)

Back