• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

gozluklubihatun

"DAMLA"
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2017
38
28
8
26
Arkadaşlar meraba benim adetim 10 gün gecikti aşırı derecede şeffafla beyaz arasında bi akıntım var. Mide bulantımda oluyoama iftardan sonra acaba diyorumki ramazan yüzündenmi böyle oluyo yani çokmu karıştırıyorum yoksa hamile miyim ama gündüzleri de çok ağrı oluyo bide bugün kasıklarım sızladı bi iki kere adet günümde çok düzenli değil ama bu kadarda gecikmezdi. Bi de iki kere test yaotım negatif çıktı. Sizce hamile olabilir miyim?

Olabilirde olmayabilirde adetin düzenli değilmiş sonuçta biraz daha bekle olmazsan kan ver

Bi tane çok meşhur hani ondan aldım şimdi 1 test 20 lira onu yapıcam ama elim gitmiyo açıkçası ve oruç tuttuğum için sahurda çok su içiyorum idrarım seyreliyomuş akşam yapmayı planlıyorum sizce ne yapmalıyım ya kafam çok karışık :(

Allah gönlüne göre versin. Bende en son 17mayıs da adet oldm ancak 8haziranda gelmesi gereken adetim hala gelmedi 9haziranda kanda negatif göründü ara ara idrar testi yapıyorum negatif göğüslerim şiş karında batma da var acaba geç döllenme mi diye de düşünmekten kendimi alamıyorum.

Allah gönlüne göre versin. Bende en son 17mayıs da adet oldm ancak 8haziranda gelmesi gereken adetim hala gelmedi 9haziranda kanda negatif göründü ara ara idrar testi yapıyorum negatif göğüslerim şiş karında batma da var acaba geç döllenme mi diye de düşünmekten kendimi alamıyorum.
Bende 17 mayısta oldum en son benim adetim hiç düzenli diğil ama enn fazla 14 ünde adet olmam gerektiğini düşünüyorum ve bugün 18 i dün test yaptım olumsuzdu. Hala adet olmadım 10 unda böyle serçe parmağım kadar koyukahve kan gelmişti adet oldum sanmıştım olmadım ama o gün bugündür şeffafla beyaz arası akıntım var. Tekrar test yapmaya da korkuyorum artık bekliycez bakalım nasip :)

Benimde 11 gün gecikti ve biraz önce gördüm ki kahverengi lekelenmeler oldu ya adetim geliyo ya geç döllenme ya da Allah esirgesin başka bi gastalık yarın gideceğim bakalım kadın doğuma. Rabbim sağlıklı hayırlı haberler almayı nasip etsin hepimize .

Benimde 11 gün gecikti ve biraz önce gördüm ki kahverengi lekelenmeler oldu ya adetim geliyo ya geç döllenme ya da Allah esirgesin başka bi gastalık yarın gideceğim bakalım kadın doğuma. Rabbim sağlıklı hayırlı haberler almayı nasip etsin hepimize .
Allah korusun canım hayırlı haberlerini bekliyorumm :*

Back