• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

Valla gına geldi sizden. İlişki yaşadım yok şöyle yok böyle. Yahu ilişki yaşamayı biliyorsun korunmayı da öğren bir zahmet. Sana yazık. Ayy biraz acıyın kendinize ya. Kolay bir durum değil neticede.

Nisanlisiyla iliski yasamasi size mi kaldi? Size ne? Burada eleştirilecek tek şey var o da hamilelik icin korunmamasi ve hamileligin nasil meydana geldiğini bilmemesi. Ben evlenmeden önce yapmadim ama yapana da rörörö demedim. Onu baglar. Herkes haci imam olmuş hayret bir şey ya.
Evlilik dışı iliski yasayip hamile kalanlar sizin gibiler yüzünden intihar ediyor. Hoş siz ölsün diyecek kadar canisiniz.
Teşekkür ederim sizde sonuç ne peki böyle bir şey mümkün mu

Hanımlar lütfen, dini içerik yazmayın ve üyeye fake muamelesi yapmayın hemen.

Konu sahibesi hamile değilsiniz fakat bundan sonra sizi hamilelik endişesine sürükleyecek boyutta bir ilişki yaşarken lütfen korunun, jinekoloğa gidip size en uygun korunma yöntemini önermesini isteyin.
Çok teşekkür ederim

millett neyin günah neyin sevap olduğunu bildiği halde her haltı yaparken bide gelip burda dalga geçer gibi hamile miyim diye sorarken ve yaparken düşünmeyip şimdi geleceğinden endişe ederken sıkıntı yokda.. bunun günah olduğunu söyleyip dile getiren mi cani yobaz oluyor şimdi..

millett neyin günah neyin sevap olduğunu bildiği halde her haltı yaparken bide gelip burda dalga geçer gibi hamile miyim diye sorarken ve yaparken düşünmeyip şimdi geleceğinden endişe ederken sıkıntı yokda.. bunun günah olduğunu söyleyip dile getiren mi cani yobaz oluyor şimdi..
Valla bende onu anlamadım canım... bi anda bana döndü olay :))))

Keşke bir şeyler yaşamak istiyorsan bilinçli bir şekilde yaşasaydın. Tabi ki bana düşmez, fakat senin için diyorum. 3,5 ay içinde hamile olsan mutlaka anlardın, belirtileri olurdu. Hamile olduğunu hiç ama hiç sanmıyorum.

Keşke bir şeyler yaşamak istiyorsan bilinçli bir şekilde yaşasaydın. Tabi ki bana düşmez, fakat senin için diyorum. 3,5 ay içinde hamile olsan mutlaka anlardın, belirtileri olurdu. Hamile olduğunu hiç ama hiç sanmıyorum.
Cevabınız için çok teşekkür ederim. geri çekildiğini söyledi nişanlım ama yine de olabiliyormuş diye okudum endiseliyim bu yüzden

Vallahi moda oldu artık ya bişeyler yaşayıp üstüne aylarca adet olupta hamile miyim diye sormak

Back