- 29 Nisan 2017
- 60
- 18
- 3
- 26
- Konu Sahibi Nickname10
-
Gerçekten hamile miyim bakın dışarıdan eleştirmesi inanın kolay sadece yardım bekliyorum .Kesin hamilesin git cinsiyetini bile söyler doktor 3,5 ay olmuş ya. Hayır o işi yapıyosanız sonuçlarına da katlanacaksınız yada yapmayacaksınız.
Allah size hayırlı evlat nasip etsinKesin hamilesin git cinsiyetini bile söyler doktor 3,5 ay olmuş ya. Hayır o işi yapıyosanız sonuçlarına da katlanacaksınız yada yapmayacaksınız.
Ha ha ha çok komikti bu :))))Yaşınız kac Allah aşkına. bugun bu sekilde kacinci baslik okumam. virseyler yasamissiniz olmus bitmis neyse 3 ay gecmis regl olmussun. 2 gun once test yapmissin negatif cikmis bunlara guvenmiyorsun da karnindaki siskinlige mi guveniyorsun. gazdir o gaz.. yedigin birsey dokunmustur.
Sende kendini eleştirtecek şeyler yapma... zaten zina yaparak günah işliyorsun bide hamile olsan ne olacak aldırcan mı.. bide bebek katili ol tam olsun.. tövbe tövbe ya... azcık uçkurunuza sahip çıkın yahu...Gerçekten hamile miyim bakın dışarıdan eleştirmesi inanın kolay sadece yardım bekliyorum .
Kesinlikle sana katılıyorum kendilerince modern oluyorlarSende kendini eleştirtecek şeyler yapma... zaten zina yaparak günah işliyorsun bide hamile olsan ne olacak aldırcan mı.. bide bebek katili ol tam olsun.. tövbe tövbe ya... azcık uçkurunuza sahip çıkın yahu...
Sende kendini eleştirtecek şeyler yapma... zaten zina yaparak günah işliyorsun bide hamile olsan ne olacak aldırcan mı.. bide bebek katili ol tam olsun.. tövbe tövbe ya... azcık uçkurunuza sahip çıkın yahu...
Aman modernliğinde çıksın... Kıyamet alametlerinden biride zinanın çoğalacağıdır.. işte al sana kıyamet alameti.. aman boşver canım uğraşılmaz bunlarla..Kesinlikle sana katılıyorum kendilerince modern oluyorlar
Aynen öyle canım rabbim bizleri ve gelecekteki kızları erkekleri zinadan korusun böylelerinin ailesine birşey diyemiyoeum rabbim büyükAman modernliğinde çıksın... Kıyamet alametlerinden biride zinanın çoğalacağıdır.. işte al sana kıyamet alameti.. aman boşver canım uğraşılmaz bunlarla..
dalga gecme yok canim. sadece bütün basliklara ayni seyi yazmis. ve geriye cvp vermemis.Nisanlisiyla iliski yasamasi size mi kaldi? Size ne? Burada eleştirilecek tek şey var o da hamilelik icin korunmamasi ve hamileligin nasil meydana geldiğini bilmemesi. Ben evlenmeden önce yapmadim ama yapana da rörörö demedim. Onu baglar. Herkes haci imam olmuş hayret bir şey ya.
Evlilik dışı iliski yasayip hamile kalanlar sizin gibiler yüzünden intihar ediyor. Hoş siz ölsün diyecek kadar canisiniz.
Yok ben sana demedim yanacaksin vari şirk kosanlara dedim.dalga gecme yok canim. sadece bütün basliklara ayni seyi yazmis. ve geriye cvp vermemis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?