• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

Nickname10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2017
60
18
3
26
Nişanlımla 3 buçuk ay önce bir şeyler yaşadık. Adetim hep düzenli oldu.
O günden sonra ama 3 gün sürdü sadece her ay . 3 kere ilk adetim den sonra 1 kerede 2 gün önce test yaptım evde negatif çıktı. Ama 3 haftadır karnımda şişlik hissediyorum birde sırt agrısı. Mide bulantısı hiç olmadı 3 aydır 1 gün aşırı derecede alkol almama rağmen .korkulacak bir şey var mıdır sizce

Kesin hamilesin git cinsiyetini bile söyler doktor 3,5 ay olmuş ya. Hayır o işi yapıyosanız sonuçlarına da katlanacaksınız yada yapmayacaksınız.
Gerçekten hamile miyim bakın dışarıdan eleştirmesi inanın kolay sadece yardım bekliyorum .

Hamile değilsiniz. 3 ayda hamilelik belli oluyor bir şekilde. Hamileliği siz sır mı sanıyorsunuz anlamadım. Adetinizin 3 güne inmesi psikolojik de olabilir, havalardan da olabilir ya da başka bişey. Doktora gidin. Ama hamile değilsiniz

Yaşınız kac Allah aşkına. bugun bu sekilde kacinci baslik okumam. virseyler yasamissiniz olmus bitmis neyse 3 ay gecmis regl olmussun. 2 gun once test yapmissin negatif cikmis bunlara guvenmiyorsun da karnindaki siskinlige mi guveniyorsun. gazdir o gaz.. yedigin birsey dokunmustur.
Ha ha ha çok komikti bu :))))

Cidden iyice baydınız yok nişanlımla yok sevgilimle yok arkadaşımla ilişki yaşadım hamileyim babam öğrenirse çok kötü olur yok hamilemiyim ,allah aşkına kaç yaşındasın sen 3 ay adetin olmuş daha hamilemiyim felan dalgamı geçiyorsunuz anlamıyorum herşeyi biliyosunuz ilişkiye giriyosunuzda nasıl hamile olunduğunu mu bilmiyosunuz..

Hamile değilsin inşallahda evlenmeden hamile kalmazsın

Gerçekten hamile miyim bakın dışarıdan eleştirmesi inanın kolay sadece yardım bekliyorum .
Sende kendini eleştirtecek şeyler yapma... zaten zina yaparak günah işliyorsun bide hamile olsan ne olacak aldırcan mı.. bide bebek katili ol tam olsun.. tövbe tövbe ya... azcık uçkurunuza sahip çıkın yahu...

Sende kendini eleştirtecek şeyler yapma... zaten zina yaparak günah işliyorsun bide hamile olsan ne olacak aldırcan mı.. bide bebek katili ol tam olsun.. tövbe tövbe ya... azcık uçkurunuza sahip çıkın yahu...
Kesinlikle sana katılıyorum kendilerince modern oluyorlar

Aman modernliğinde çıksın... Kıyamet alametlerinden biride zinanın çoğalacağıdır.. işte al sana kıyamet alameti.. aman boşver canım uğraşılmaz bunlarla..
Aynen öyle canım rabbim bizleri ve gelecekteki kızları erkekleri zinadan korusun böylelerinin ailesine birşey diyemiyoeum rabbim büyük

Aynı başlık aynı konu on dk bile olmamış değilsiniz tabiki kafa mı buluyorsunuz buradaki insanlarla anlamıyorum ki

Valla bilemedim ben şüpheli geldin.. Google playde gebelik testi uygulaması var bide onu dene istersen.. :işsiz:

Nisanlisiyla iliski yasamasi size mi kaldi? Size ne? Burada eleştirilecek tek şey var o da hamilelik icin korunmamasi ve hamileligin nasil meydana geldiğini bilmemesi. Ben evlenmeden önce yapmadim ama yapana da rörörö demedim. Onu baglar. Herkes haci imam olmuş hayret bir şey ya.
Evlilik dışı iliski yasayip hamile kalanlar sizin gibiler yüzünden intihar ediyor. Hoş siz ölsün diyecek kadar canisiniz.

Hanımlar lütfen, dini içerik yazmayın ve üyeye fake muamelesi yapmayın hemen.

Konu sahibesi hamile değilsiniz fakat bundan sonra sizi hamilelik endişesine sürükleyecek boyutta bir ilişki yaşarken lütfen korunun, jinekoloğa gidip size en uygun korunma yöntemini önermesini isteyin.

Nisanlisiyla iliski yasamasi size mi kaldi? Size ne? Burada eleştirilecek tek şey var o da hamilelik icin korunmamasi ve hamileligin nasil meydana geldiğini bilmemesi. Ben evlenmeden önce yapmadim ama yapana da rörörö demedim. Onu baglar. Herkes haci imam olmuş hayret bir şey ya.
Evlilik dışı iliski yasayip hamile kalanlar sizin gibiler yüzünden intihar ediyor. Hoş siz ölsün diyecek kadar canisiniz.
dalga gecme yok canim. sadece bütün basliklara ayni seyi yazmis. ve geriye cvp vermemis.

Back