merhaba nişanlımla yüzeysel yani sürtünme yoluyla ilişkiye girdik..ama üzerimizde kıyafetler vardı ve üzerime boşalma falan olmadı fakat zevk suyunun temas etmiş olmasından korkuyorum..adet olamıyorum idrar testinde sonuç negatif kan testide yaptırdım oda negatif <0.01 fakat göğüslerimde ağrı ve kasıklarımda dolgunluk hissi var karnımda acayip şişlik hissediyorum ve iştahımda açıldı..sizce hamilemiyim yoksa psikolojik olarak mı adetim gecikti ki zaten adet düzensizliği yaşıyorum..bu yaşadıklarım adet belirtilerimi..?yoksa üşüttüğüm için mi adetim gelmiyor olabilir mi? yardımcı olursanız sevinirim..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile miyim yoksa psikolojik olarak mı adet günüm gecikti?
- Konu Sahibi merve_26
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?merhaba nişanlımla yüzeysel yani sürtünme yoluyla ilişkiye girdik..ama üzerimizde kıyafetler vardı ve üzerime boşalma falan olmadı fakat zevk suyunun temas etmiş olmasından korkuyorum..adet olamıyorum idrar testinde sonuç negatif kan testide yaptırdım oda negatif <0.01 fakat göğüslerimde ağrı ve kasıklarımda dolgunluk hissi var karnımda acayip şişlik hissediyorum ve iştahımda açıldı..sizce hamilemiyim yoksa psikolojik olarak mı adetim gecikti ki zaten adet düzensizliği yaşıyorum..bu yaşadıklarım adet belirtilerimi..?yoksa üşüttüğüm için mi adetim gelmiyor olabilir mi? yardımcı olursanız sevinirim..
BEN SANA DİYİM KESİN HAMİLESİİİNN HEMDE İKİZ OLUCAK
kıyafetin üzerinden bide kuzum siz hiç bilinçlendirilmiyomusunuz yada geyik falan yapmak içinmi böyle salak saçma sorular soruyosunuz
- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 599
- 413
merhaba nişanlımla yüzeysel yani sürtünme yoluyla ilişkiye girdik..ama üzerimizde kıyafetler vardı ve üzerime boşalma falan olmadı fakat zevk suyunun temas etmiş olmasından korkuyorum..adet olamıyorum idrar testinde sonuç negatif kan testide yaptırdım oda negatif <0.01 fakat göğüslerimde ağrı ve kasıklarımda dolgunluk hissi var karnımda acayip şişlik hissediyorum ve iştahımda açıldı..sizce hamilemiyim yoksa psikolojik olarak mı adetim gecikti ki zaten adet düzensizliği yaşıyorum..bu yaşadıklarım adet belirtilerimi..?yoksa üşüttüğüm için mi adetim gelmiyor olabilir mi? yardımcı olursanız sevinirim..
Bu Belirtiler Regl Dönemine Giriş Belirtileri..
Öyle Kolay Hamile Kalınmıyor..
Keşke Öyle Çabuk Hamile Kalınsa..
- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 69
- 363
- 45
hay ağzın bal yesin! konu da fake olabilir tabii yeni üye! fake değilse de eminim "nişanlı"dırBEN SANA DİYİM KESİN HAMİLESİİİNN HEMDE İKİZ OLUCAK
kıyafetin üzerinden bide kuzum siz hiç bilinçlendirilmiyomusunuz yada geyik falan yapmak içinmi böyle salak saçma sorular soruyosunuz
BEN SANA DİYİM KESİN HAMİLESİİİNN HEMDE İKİZ OLUCAK
burada bir konu açıyorsam sıkıntımı paylaşmak için ve fikir almak için soruyorum..dalga konusu olmak için değil..bilinçlenme konusunada gelince sen herhangi bir konu hakkında çevrendeki hiç kimseye soru sormuyorsun galiba yada bildiğin herşeyden yüzde yüz eminsin..?
hay ağzın bal yesin! konu da fake olabilir tabii yeni üye! fake değilse de eminim "nişanlı"dır
sen yeni üyeleri forumda böylemi karşılıyorsun..? fake muamelesi yaparak..böyle bir konunun sahtesi olabilir mi acaba?
evet nişanlıyım..burda nişanlı olmayıpta nişanlıyım diye havamı atıcam ? gerçekten bu tavırlarınız beni şaşırttı ve ön yargıya maruz kalmakta cabası !
Canım benim :) endişelerini çok iyi anlıyorum ama emin ol hamile degilsin. Sadece kafanda büyütüyorsun..
öncelikle çok teşekkür ederim anlayışınız için :) aldığım cevaplar karşısında bu teşekkürü etme gereği duydum gerçekten..konuya gelincede evet bu konuyu kafama oldukça çok taktım ve işin garip tarafı herşey üst üste gelior iştahım açıldı kilo aldım üşüttüm kabızlık yaşıyorum fln vs. bunlarında hamilelik belirtisi olabileceğini biliyorum.göğüslerime dokunamıyorum çok hassas..ve bilmiyorum psikolojik olarak mı karnımda bağırsak gurultusu gibi hareketlenmeler yaşıyorum..hala adet olmadım adaçayının adet söktürücü olduğunu duyup içtim ama faydası olmadı zaten düzensizdi kist var..sabırsızlıkla bekliyorum adet olmayıııııı
canım üzerinde kıyafet varken hamile kalman imkansız hele de zevk suyu ile bu çok düşük bi olasılık. iç çamaşırı varken hamilelik söz konusu olacağını sanmıyorum canım rahat ol.adet bi çok nedenden geçikebilir stres,üzüntü ve vs ..
teşekkür ederim cevabınız için..böyle okudukça içim rahatlıyor gerçekten tekrar kan testi yaptırmama gerek varmı peki ?
teşekkür ederim cevabınız için..böyle okudukça içim rahatlıyor gerçekten tekrar kan testi yaptırmama gerek varmı peki ?
gerek yok yahuuuuuuu sen rahat olsana mumkunatı yok
Bu Belirtiler Regl Dönemine Giriş Belirtileri..
Öyle Kolay Hamile Kalınmıyor..
Keşke Öyle Çabuk Hamile Kalınsa..
anladım çok teşekkür ederim
deilsindirr tatlımm endişe etmee sakin ol stereten olamıcaksın adetiniii
tşkler..inş olurum biran önce zaten kist var düzensizliğin nedeni oymuş ama hiç bu kadar uzun adet belirtisi yaşamamıştım normalde belirtiler olur 1-2 gün sora adetim gelirdi o yüzden endişelendim peki karnımdaki şişliğin nedeni üşütme yada bağırsak problemi fln olabilir mi?
gerek yok yahuuuuuuu sen rahat olsana mumkunatı yok
peki tamam :) gerçekten çok sağol kaç gündür bunun stresi vardı üzerimde biraz olsun rahatladım sanki
merve_26 aynı şeyi ben de yaşadım ve eşofmanımın üstüne ıslaklık geçti,hemen üstümü değiştirdim.ıslaklık tenime değmedi.şimdi adetimin olması gereken günün üzerinden 19 gün geçti.2 kere idrar testi yaptım biri negatif çıktı,ikincisini 2 gün önce yaptım,daha duyarlı bir testti ve çok çok açık renk bir çizgi görüyorum,gölge gibi..çok korkuyorum.bu şekilde gebe kalmış olmam mümkün mü,çıldırmak üzereyim lütfen yardım edin
burada bir konu açıyorsam sıkıntımı paylaşmak için ve fikir almak için soruyorum..dalga konusu olmak için değil..bilinçlenme konusunada gelince sen herhangi bir konu hakkında çevrendeki hiç kimseye soru sormuyorsun galiba yada bildiğin herşeyden yüzde yüz eminsin..?
sen yeni üyeleri forumda böylemi karşılıyorsun..? fake muamelesi yaparak..böyle bir konunun sahtesi olabilir mi acaba?
evet nişanlıyım..burda nişanlı olmayıpta nişanlıyım diye havamı atıcam ? gerçekten bu tavırlarınız beni şaşırttı ve ön yargıya maruz kalmakta cabası !
bak canım böyle tepki veriyosun ama bi düşün allah aşkına kaç kişi çamaşırının üzerinden hamile kalabilir biraz mantıklı olun içine boşalıp hamile kalamayan o kdar çok insan varki çamaşırının üzerinden hamile kalırsan nişanlın mucezevi bişey yapmış olacak sen tedirginsin çünkü yanlış birşey yaptın toplumumuzca bu kişiye göre değişir bence bir insanın sevdiğiyle yakınlaşması kötü değil gayet iyi bişey neyse strestendir senin gecikmen demek istediğim şu ki tedirgin olucaksan yapma yapcaksanda küçücük bişeyde bu kadar ayaklanma.......
merve_26 aynı şeyi ben de yaşadım ve eşofmanımın üstüne ıslaklık geçti,hemen üstümü değiştirdim.ıslaklık tenime değmedi.şimdi adetimin olması gereken günün üzerinden 19 gün geçti.2 kere idrar testi yaptım biri negatif çıktı,ikincisini 2 gün önce yaptım,daha duyarlı bir testti ve çok çok açık renk bir çizgi görüyorum,gölge gibi..çok korkuyorum.bu şekilde gebe kalmış olmam mümkün mü,çıldırmak üzereyim lütfen yardım edin
git kan testi yaptır 19 gün geciktiysen böyllee kıpkırmızı gözükmesi gerekiyo ki ben şu an hamileyim o dediğin kesin testlerden yapmıştım 5 gün gecikmişti kıpkırmızı iki çizgiydii.... ama böylede hamile kalınmazki kardeşim merak etmeyin yaauuff millet hamile kalmak için ne çabalar sarfediyor bide çamaşırın üerinden zevk suyu peeeh ppeehh peeehh.....