Hamile miyim yoksa kist mi var yardım edermisiniz

Melegimzeyno

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2020
10
5
1
35
Merhaba kızlar ben yeni üye oldum yardımınıza ihtiyacım var biz eşimle geri çekilme ile korunuyoruz adetim 5 gün gecikti göğüslerim şiş akıntım var midem yanıyor sürekli ve yemek yedikten sonra tekrar acıkıyorum kasıklarımda bi baskı hissediyorum 1 hafta önce siddetli bel ağrısı çektim adet olacam sandim ama bisey yok dün sabahta hafif bi kasik agrim oldu adet oldum sandım ama sadece kahverengi sulu bi sıvı gelmişti devami gelmedi hala beyaz bazende sarı akintim var adet günümde test yaptım negatif çıktı yarın doktora gidecem ama korluyotum ya bebek degil kist falan varsa diye ayni belitileri yaşayıp kisti oldugunu öğrenenler varmis korktum açıkçası bilen varsa nolur yardim edin

Doktora görün cnm adetin geçtiğinde test yapsan daha iyi sonuç alırsın benimde adet sancılarım var midem bulanıyor falan adet günüm 2 gün gecikti idrar testi yaptım pozitif cıktı :) InşALLAH sende oylesindir

Amin canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sana da ve isteyen herkeze nasip etsin test yapacam ama belli olur mu olmaz mı emin değilim bide korunduk o kadar tuttuysa eşimin kalbine iner

Amin canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sana da ve isteyen herkeze nasip etsin test yapacam ama belli olur mu olmaz mı emin değilim bide korunduk o kadar tuttuysa eşimin kalbine iner
Haha ne güldüm zevk suyundan bile hamile kalanlar var canım yani olmayacak bisi yok

Nurkaa kan testi verdin mi cnm belitilerin nelerdi
Canım açıkçası ben pek ihtimal vermedim ama beklemediğin anda gelirmis derler
Adet sancılarım vardi midem falan bulaniyodu öyle çok yemek yemiyordum göğüslerim biraz hassaslasti adet olur gibi akintilarim oluyodu sıvı yani hatta adetim sanıyodum 2 gün geciktim idrar testi yapayim dedim içim rahat etsin hiç beklemiyodum çift çizgi belirgin çıkti ertesi gün doktora gittim hamileliğin çok yeni daha tam belli olmuyor dedi 2 hafta sonra gel falan filan işte

Kızlar öyle hamile kalınca hemen mide bulantısı olmuyor kahverengi akıntı yerleşme kanaması olabilir benimki de kahverengi olmuştu.

Gözün aydın cnm benim saglikla gelsin inslh çok sevindim senin adına benimde bugün adet sancısı gibi bi agri geliyor gidiyor hemen normaldede adetim hic geçilmez günü gününe olurum 5 gün oldu bide ben dün kahverengi akıntı gelince adet oldum sandim ama devami yok sadece dünkü akıntı oldu o kadar

Amin canım sağolasın darısı başına idrar testi yaptınmi 5 gün geciktiyse yapmalısın kahverengi akıntı hamileligin belirtileri diye biliyorum

Kızlar öyle hamile kalınca hemen mide bulantısı olmuyor kahverengi akıntı yerleşme kanaması olabilir benimki de kahverengi olmuştu.
Zaten ben midem bulanıyor diye şüphelenmedim bünyem hassastır arada oluyo diye pek önemsemedim ama dediğin doğru cnm herkestede ayni belirtiler olcak diye bisi yokki

Bence birdaha denemelisin ben iki aydır deniyorum sonuc negatifti bunuda hiç beklemiyodum zaten bazen cok erken olduğu icin testte belli olmuyor anca kan testinde çıkar
Yarın gidecem doktora suan midemde hafif bi bulantı var karnimdada bi sızı var ama siddetli degil gaz gibi aynı yarin gittigimde sonucu yazarim mutlaka

Günüm 7 gün geçti 24 Kasım son adet tarihim öncesinde sıkıntılı 2 gebelik yaşadım 2sinide kaybettim şimdi korkuyorum test odada duruyor elim gitmiyor yıne hayal kırıklığı yaşarsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…