• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim yoksa kimyasal gebelik mi lütfen yardım edin :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yaseminnce

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
34
12
3
29
İyi akşamlar arkadaşlar; 05.08.2017 tarihinde adet gördüm. Sonra 31.08.2017 de tekrar adet gördüm 5 gün sürdü 2 günden sonra leke leke devam ettii. Onun öncesi 2 hafta boyunca bel ağrısı yaşadım. 04.09.2017 de idrar testi yaptım silik şekilde çift çizgi çıktı 3 kez tekrarladım aynı şekilde çıktı. Aynı akşam kan testi yaptırdım 19,37 çıktı bugün tekrar gittim 38,06 değerini gördük acilde yaptırdım her iki testi de. Bu akşam ki doktor değerler çok düşükkimyasal gebelik olabilir kadın Doğum bir görsün dedi. Yarına randevum var çok moralim bozuldu :(

İyi akşamlar arkadaşlar; 05.08.2017 tarihinde adet gördüm. Sonra 31.08.2017 de tekrar adet gördüm 5 gün sürdü 2 günden sonra leke leke devam ettii. Onun öncesi 2 hafta boyunca bel ağrısı yaşadım. 04.09.2017 de idrar testi yaptım silik şekilde çift çizgi çıktı 3 kez tekrarladım aynı şekilde çıktı. Aynı akşam kan testi yaptırdım 19,37 çıktı bugün tekrar gittim 38,06 değerini gördük acilde yaptırdım her iki testi de. Bu akşam ki doktor değerler çok düşükkimyasal gebelik olabilir kadın Doğum bir görsün dedi. Yarına randevum var çok moralim bozuldu :KK43:
İnşallah kimyasal değildir canım benim adetimden 2 gün geçmişti kan testi 70 kusurdu 2 gün sonra tekrar baktırdım 1.20 ye düştü maalesef 4 gün sonra adet oldum doktor kimyasal dedi. İnşallah bebişin seninledir

İnşallah kimyasal değildir canım benim adetimden 2 gün geçmişti kan testi 70 kusurdu 2 gün sonra tekrar baktırdım 1.20 ye düştü maalesef 4 gün sonra adet oldum doktor kimyasal dedi. İnşallah bebişin seninledir

İnşAllah Şuan x2 olarak artık göstermiş fakat doktor değerin düşük olduğunu söyledi bilmiyorum ilk hamileliğim olacak inşAllah sağlıklıdır :(

İnşAllah Şuan x2 olarak artık göstermiş fakat doktor değerin düşük olduğunu söyledi bilmiyorum ilk hamileliğim olacak inşAllah sağlıklıdır :KK43:

Doktordan geldim,şuan için bişey söylemek erken dedi haftaya cumaya randevu verdi. Bugün normal gebelik başlangıcı gibi değerlendirip tahlilleri yaptırdı ve folik asit verdi. Cuma günü değerler 600 e ulaşırsa (inşAllah) kimyasal gebelik olmadığını söyleyebileceğini anlattı. Rabbim hepimizin gönlünden geçeni nasip etsin inşAllah

inŞallah noramldir ama kimyasal gibi duruyor kanaman var mı hala

inŞallah noramldir ama kimyasal gibi duruyor kanaman var mı hala

Hayır yok normal adet günüm kadar oldum ilk 2 gün normal sonrası leke leke geldi 31 ağustos gecesi başlayıp 4 eylülde bitti. Allahtan hayırlısını istemekten başka çaremiz yok gönül ister ki olsun,olmazsa tabi ki üzülürüm ama vardır bir hayır deriz nasip.. Cuma'ya kadar kan değerleri artış gösterir inşAllah :)

Hayır yok normal adet günüm kadar oldum ilk 2 gün normal sonrası leke leke geldi 31 ağustos gecesi başlayıp 4 eylülde bitti. Allahtan hayırlısını istemekten başka çaremiz yok gönül ister ki olsun,olmazsa tabi ki üzülürüm ama vardır bir hayır deriz nasip.. Cuma'ya kadar kan değerleri artış gösterir inşAllah :)
artışta var o zaman inşAllah hayırlısı olsun:)

Amin inşAllah haftaya öğrenicez bakalım,şuan iki kez test yaptırdım x2 artış mevcut. İlk testim 19,37 idi dün gece yaptırdığım 38,06 şimdiden sonra beklemedeyim :)
Canim bence kafana takma iyi olacak bendede kahverengi gelmisdi hemde 38 cikmisdi kan ama sonra tekrarladikca artdi artiyosa bence hic uzulme kendini yorma

Bugün iki farklı doktora gittim değerlerdeki artış hala daha düşük olarak devam etmekte 600 olması gereken beta 146 da olmuş ilk doktor salı tekrar test yap değerin hala düşük salı günü bakalım dedi başka herhangi bişey söylemedi ultrasona falan almadı daha sonra Doğum evine gittim oradaki doktora gösterdim. Değerlerdeki artış pek iyi gitmemiş dış gebelik olabilir dedi ultrasona geç bakalım dedi bir kist gördü ama bunun bebeği besleyen kist mi yoksa bebek bunun içinde mi büyüyor ayırt edemeyiz şuan dedi pazartesi gel kan testi yapalım eğer değerin hala yükselmezse dış gebelik kürtaj yapıcaz dedi.. :( :(

Bu akşam doktordan geldim. Son sonucum 146 idi fakat bugünkü beta testim 145 e gerilemiş detaylı ultrasona girdim vajinal ultrasonla bakıldı. Son olarak kan sonucum da bu şekilde olunca dış gebelik olduğuna kanaat getirildi ve iğneyle birlikte düşürme kararı alındı. İğne vuruldum kanam hafif hafif başladı düşmesini bekliyorum artık.

Bu akşam doktordan geldim. Son sonucum 146 idi fakat bugünkü beta testim 145 e gerilemiş detaylı ultrasona girdim vajinal ultrasonla bakıldı. Son olarak kan sonucum da bu şekilde olunca dış gebelik olduğuna kanaat getirildi ve iğneyle birlikte düşürme kararı alındı. İğne vuruldum kanam hafif hafif başladı düşmesini bekliyorum artık.
cok gecmis olsn canim ya Rabbim hayirli zamnda tekrar verir insAllah

Back