Hamile miyim yoksa kimyasal gebelik mi lütfen yardım edin :(

Yaseminnce

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
34
12
3
29
İyi akşamlar arkadaşlar; 05.08.2017 tarihinde adet gördüm. Sonra 31.08.2017 de tekrar adet gördüm 5 gün sürdü 2 günden sonra leke leke devam ettii. Onun öncesi 2 hafta boyunca bel ağrısı yaşadım. 04.09.2017 de idrar testi yaptım silik şekilde çift çizgi çıktı 3 kez tekrarladım aynı şekilde çıktı. Aynı akşam kan testi yaptırdım 19,37 çıktı bugün tekrar gittim 38,06 değerini gördük acilde yaptırdım her iki testi de. Bu akşam ki doktor değerler çok düşük kimyasal gebelik olabilir kadın Doğum bir görsün dedi. Yarına randevum var çok moralim bozuldu

Iyisindir insallah.Bende Agustos'ta yasadim.Oncesinde az az lekelenme olmustu,sonra bat 3 gun gectikten sonra söküldüm.Kan degerinde ve idrar testinde de cikmisti.

Iyisindir insallah.Bende Agustos'ta yasadim.Oncesinde az az lekelenme olmustu,sonra bat 3 gun gectikten sonra söküldüm.Kan degerinde ve idrar testinde de cikmisti.

Bugün iki farklı doktora gittim değerlerdeki artış hala daha düşük olarak devam etmekte 600 olması gereken beta 146 da olmuş ilk doktor salı tekrar test yap değerin hala düşük salı günü bakalım dedi başka herhangi bişey söylemedi ultrasona falan almadı daha sonra Doğum evine gittim oradaki doktora gösterdim. Değerlerdeki artış pek iyi gitmemiş dış gebelik olabilir dedi ultrasona geç bakalım dedi bir kist gördü ama bunun bebeği besleyen kist mi yoksa bebek bunun içinde mi büyüyor ayırt edemeyiz şuan dedi pazartesi gel kan testi yapalım eğer değerin hala yükselmezse dış gebelik kürtaj yapıcaz dedi..

Hayirlisi neyse o olsun.Demek ki kalabiliyorsun ve olumsuz sonuclanacaksada bi umidin olur.Sagliksiz bi gebelikse ve erkenden sonuclanirsa hatta kendiliginden senin icinde daha iyi.Belki mudahaleyede gerek kalmaz.Calismalarada cabuk donersin :)
Insan ister istemez uzuluyor ama hep bi hayir oldugunu dusunmemekte elde degil.

Sonuç ne oldu??

Bu akşam doktordan geldim. Son sonucum 146 idi fakat bugünkü beta testim 145 e gerilemiş detaylı ultrasona girdim vajinal ultrasonla bakıldı. Son olarak kan sonucum da bu şekilde olunca dış gebelik olduğuna kanaat getirildi ve iğneyle birlikte düşürme kararı alındı. İğne vuruldum kanam hafif hafif başladı düşmesini bekliyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…