Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim yoksa değil mym

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben böyle bazen düzensizlik yaşardım . Geçen ay klomenle cycno prognova adet düzenleyici ilaç kullandım regl oldum . Bu ay akışına bıraktım neden gecikti ki ilaçtan dolayımı yoksa düzensizliktenmi benim gibi olan var mı ,bu ilaçları kullanıp düzensizlik yaşayan var mı

Test yapmaktanda korkuyorum açıkcası yaa hep ümitlenip hevesle yaptığım için hayal kırıklığı yaşadım ya
Eninde sonunda yapacan varsa cikar yoksa da ona göre hareket edersn

Dualarınızı bekliyorum bugün kandil bu arada hepinizin kandilini kutlarım pazar günü test yapcam sonucu sizlerle paylaşcam

Inşallah güzel haberler alirsin canım bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine

Amin

Bugün sol kasığımda acayip ağrı var akıntımda var , adetim geçeli 7 gün oldu yumurtlama olabilir mi ki acaba

hiç bu kadar gecikme yaşadınız mı ?= 7 gün çok uzun bir süre

tuvalete beraber mi giriyorsunuz eczaneden 5 tl ye alıp evde 2 dk da sonuc öğrenebilirsiniz eşinizin ruhu duymaz

Düzensiz regl oluyordum geçerdi böyle günüm ama ilaç kullandım düzene girmişti 4 ay düzenli oldum

İnanın ki çok farklı bi psikolojideyim çevremde herkez hamile kaldı yetim çocuklar gibi boynu bükük durumdayım kayınvalidemle doktora gittiğimde kendimi hastalıklıymışım gibi hissediyordum

İnanın ki çok farklı bi psikolojideyim çevremde herkez hamile kaldı yetim çocuklar gibi boynu bükük durumdayım kayınvalidemle doktora gittiğimde kendimi hastalıklıymışım gibi hissediyordum

Farklı bir piskolojide olduğunuz belli ve bu normal değil tamam bizde üzülüyoruz ediyoruz da. 7 gün gecikmeye korkarim gebelik yoksa başka birşey olabilir mi diye. Ve kvdenizle doktora giderseniz tabi kendinizi hastalıklı hissedersiniz kocanızla bebek istiyorsunuz onunla gidin.

ben testi yapınca normale dönerim bugün kasık ağrım var ve çok duygusalım

canım kayınvalide ile gitmeyin garip bir durum gerçekten, test yapın en garantisi zaten 7 gün geçmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…