- 8 Kasım 2019
- 2.043
- 1.212
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eninde sonunda yapacan varsa cikar yoksa da ona göre hareket edersnTest yapmaktanda korkuyorum açıkcası yaahep ümitlenip hevesle yaptığım için hayal kırıklığı yaşadım ya
Bugün sol kasığımda acayip ağrı var akıntımda var , adetim geçeli 7 gün oldu yumurtlama olabilir mi ki acaba![]()
tuvalete beraber mi giriyorsunuz eczaneden 5 tl ye alıp evde 2 dk da sonuc öğrenebilirsiniz eşinizin ruhu duymazEşime söz verdim ama gizli alırsam onu kırmış olurum![]()
hiç bu kadar gecikme yaşadınız mı ?= 7 gün çok uzun bir süreBen böyle bazen düzensizlik yaşardım . Geçen ay klomenle cycno prognova adet düzenleyici ilaç kullandım regl oldum . Bu ay akışına bıraktım neden gecikti ki ilaçtan dolayımı yoksa düzensizliktenmibenim gibi olan var mı ,bu ilaçları kullanıp düzensizlik yaşayan var mı
İlaç kullanmaya yeni başlamışsın ilk ay olmadı diye hemen üzme kendini. Olur merak etme. Bizim hiç bir sağlık problemimiz yoktu 1 bçk sene sürmüştü. Herkesin öylr olacak diye bir şey yok tabii ki ama olmuyor diye üzülmem için bırak 1 sene geçsin bari. Çevremde kimsenin 6 aydan önce olmadı. Soruna gelecek olursan 5 liraya bir çubuk test alsana şuraya yazacağınahadi çabuk yap. Bize de haber ver. Madem yazdın o kadar merak ederiz.
![]()
tuvalete beraber mi giriyorsunuz eczaneden 5 tl ye alıp evde 2 dk da sonuc öğrenebilirsiniz eşinizin ruhu duymaz
biraz daha beklim öyle yapcamAdet olmadan nasil geri yumurtlama olsun ki? 7 gün gecikmek normal degil neden test yapmıyorsunuz??
İnanın ki çok farklı bi psikolojideyim çevremde herkez hamile kaldı yetim çocuklar gibi boynu bükük durumdayımkayınvalidemle doktora gittiğimde kendimi hastalıklıymışım gibi hissediyordum
![]()
ben testi yapınca normale dönerimFarklı bir piskolojide olduğunuz belli ve bu normal değil tamam bizde üzülüyoruz ediyoruz da. 7 gün gecikmeye korkarim gebelik yoksa başka birşey olabilir mi diye. Ve kvdenizle doktora giderseniz tabi kendinizi hastalıklı hissedersiniz kocanızla bebek istiyorsunuz onunla gidin.
canım kayınvalide ile gitmeyin garip bir durum gerçekten, test yapın en garantisi zaten 7 gün geçmiş.İnanın ki çok farklı bi psikolojideyim çevremde herkez hamile kaldı yetim çocuklar gibi boynu bükük durumdayımkayınvalidemle doktora gittiğimde kendimi hastalıklıymışım gibi hissediyordum
![]()
eşimin iş durumundan dolayı kayınvalidemle gidiyorumcanım kayınvalide ile gitmeyin garip bir durum gerçekten, test yapın en garantisi zaten 7 gün geçmiş.
canm yaptın mı testieşimin iş durumundan dolayı kayınvalidemle gidiyorum ☺