• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim yoksa değil mym

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

MutluKedi

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2019
2.043
1.212
133
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım 🤗 tecrübe sahibi insanların fikirlerine ihtiyacım var lütfen 🙏🙏🙏

Merhaba hanımlar :) tecrübesi olanlardan cevap bekliyorum lütfen ben 13 aylık evliyim . Evliliğimin 2.ayında adet düzensizliği yaşadım ve hep gecikmeli regl oldum. Düzensizlik için doktora gittim bana 3 aylık drosetil adında doğum kontrol hapı verdi ve düzenli adet oldum . İlaç bitiminde doktora tekrar gittiğimde bebek düşündüğüm için bana 1 kutu klomen ve adet düzenleyici cyclo prognova yazdı. Bu ilaçları kullandıktan sonra regl oldum ve hamile kalamadım diye hayata küstüm bu ay doktora gitmemeye karar verdim ve kendi haline bırakmak istedik eşimle . Bu ay adetim 7 gün gecikti ,sizce bu ilaçlardan dolayımı gecikti yoksa hamilelik olabilir mi bu ilaçları kullanıp hamile kalan yada adeti geciken oldu mu bu şekilde ilaç kullanıp adeti düzene giren oldumu lütfen biri cevap versin yoksa kafayı yicem artık

Merhaba hanımlar :) tecrübesi olanlardan cevap bekliyorum lütfen ben 13 aylık evliyim . Evliliğimin 2.ayında adet düzensizliği yaşadım ve hep gecikmeli regl oldum. Düzensizlik için doktora gittim bana 3 aylık drosetil adında doğum kontrol hapı verdi ve düzenli adet oldum . İlaç bitiminde doktora tekrar gittiğimde bebek düşündüğüm için bana 1 kutu klomen ve adet düzenleyici cyclo prognova yazdı. Bu ilaçları kullandıktan sonra regl oldum ve hamile kalamadım diye hayata küstüm bu ay doktora gitmemeye karar verdim ve kendi haline bırakmak istedik eşimle . Bu ay adetim 7 gün gecikti ,sizce bu ilaçlardan dolayımı gecikti yoksa hamilelik olabilir mi bu ilaçları kullanıp hamile kalan yada adeti geciken oldu mu bu şekilde ilaç kullanıp adeti düzene giren oldumu lütfen biri cevap versin yoksa kafayı yicem artık
TEst yapmadınız mı ?

Evliliğimin 2. ayında sürekli deli gibi test yaptığım için eşim testi şimdilik yasakladı 😂😁😁 eşim biraz daha bekle öyle yap dediği için pazar gününü beklicem artık 😏

İlaç kullanmaya yeni başlamışsın ilk ay olmadı diye hemen üzme kendini. Olur merak etme. Bizim hiç bir sağlık problemimiz yoktu 1 bçk sene sürmüştü. Herkesin öylr olacak diye bir şey yok tabii ki ama olmuyor diye üzülmem için bırak 1 sene geçsin bari. Çevremde kimsenin 6 aydan önce olmadı. Soruna gelecek olursan 5 liraya bir çubuk test alsana şuraya yazacağına😂 hadi çabuk yap. Bize de haber ver. Madem yazdın o kadar merak ederiz.😘

Evliliğimin 2. ayında sürekli deli gibi test yaptığım için eşim testi şimdilik yasakladı 😂😁😁 eşim biraz daha bekle öyle yap dediği için pazar gününü beklicem artık 😏
Gizli alın

Bu yazmış olduğum ilaçlardan olabilir mi gecikme 🤔 kullanan varmı bu ilaçları

Bu yazmış olduğum ilaçlardan olabilir mi gecikme 🤔 kullanan varmı bu ilaçları
Benimde adet düzensizliğim vardi yumuslarda büyüme sorunu vardi klomen ve çatlatma iğnesi kullandım 2 kere olumsuz olunca ara verdik bu arada adetlerim duzene girmisti. Kendiliğinden olmayınca bıraktık akışına 13.ayimda adetim gecikti yine duzensiz olacm derken 10 gün gekicince test yaptım şükür hamileyim

Test yapmaktanda korkuyorum açıkcası yaa 😏 hep ümitlenip hevesle yaptığım için hayal kırıklığı yaşadım ya

Back