• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim yoksa adet gecikmesi mi acaba?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

eceebb

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2020
110
60
18
33
Kızlar öncelikle Merhaba ☺️ Ben 13 ekimde adet gördüm ve 18 Ekim son günüydü daha sonra ovülasyon testiyle yumurtlama takip ettim ve 24 ekim de pik gördüm günlerimizi değerlendirdik yaklaşık 1 hafta önce kasıklarımda adet olcakmış gibi hafif bir ağrı oldu ve zaman zaman batmalar oldu. Dün de erken gebelik testi yaptım ama maalesef sonuç negatif çıktı 😔 sizce geç döllenme gibi bişey mi oluyo yoksa gerçekten sonuç Negatif olabilir mi? Adet düzensizliğim de var o yüzden tam kestiremiyorum😔

Geç döllenme olması imkansız gibi çünkü yumurtlamayı görüp ona göre değerlendirme yapmşsınız.. bilemeyeceğim. Bekleyin adet olmazsa tekrarlayın

Geç döllenme olması imkansız gibi çünkü yumurtlamayı görüp ona göre değerlendirme yapmşsınız.. bilemeyeceğim. Bekleyin adet olmazsa tekrarlayın
Kan testinde doğru sonuç verir mi peki bugün yaptırsam sizce? Çok sabırsızım 🤭🤷🏼‍♀️

İşte bende bilmiyorum ki bazı sayfalarda gördüm geç döllenme de olabilir bekleyin gibi o yüzden sormak istedim
Geç döllenme yumurtlamanın tahmininden geç olması dolayısıyla geç döllenmesi demek zaten. Sen gününü biliyorsun 15. Gün gelmesi gerekirdi pco varsa yumurta çatlamamış olabilir gecikme o yüzden olabilir ama gebelik olsa çıkardı testte diye düşünüyorum

Geç döllenme yumurtlamanın tahmininden geç olması dolayısıyla geç döllenmesi demek zaten. Sen gününü biliyorsun 15. Gün gelmesi gerekirdi pco varsa yumurta çatlamamış olabilir gecikme o yüzden olabilir ama gebelik olsa çıkardı testte diye düşünüyorum
Bu ay da hüsran gibi görünüyor o zaman yani😔

Her ay olduğu gibi yine üzülcem ama denemeye devam etceö Allahtan Ümit kesilmez hayırlısıyla nasip eder inşallah 🙏🏻
Rabbim ümitlerinu beklentilerini evlat haberiyle sonuçlandırsn inşaALLAH canım 🤲

Back
X