Merhaba ben bisey soracaktim size.bilgisi olan belki cevap verir.adetimin duzenli olup olmadigina hic dikkat etmem.unutuveririm.(sanırım bunun için dizilerde ki gibi not tutmam gerekecek :) ) ama ayın sonuna dogru olurum genelde.neyse en son adet tarihim 20 ağustostu. 7 eylülde de korunmasiz bi ilişkim oldu.(ahh ahh nerelere vurayım bu kafamı) neysee 9 eylül öğlen ertesi gun hapi ictim sanirim 39 40 saat sonra.ara kanamam olmadı. Adetimde 4 gun gecikti.tam dedim yandım bu seferrrr..hastalandim.fakat 2 3 gün anca sürdü 6 7 gün sürer benim ve normal adet gibi değildi azdı. neyse dedim düzensizlik olabilir de, sorun hala göğüslerimin şiş,kasıklarımın her an adet olacakmışım gibi ağrıması ve uyuşukluğu(ozellikle sol kasigimda batmalar)sol ayagımda kramp,bel agrilarim,mide bulantilariminin olması ve sık idrara çıkmam.test yaptım birini hastalandigimda, negatifti.birini de dün yaptım silik gibi emin değilim belki de kafayı yiyorum.bide dişlerimi fircalarken diş etlerimin aşırı kanadigini farkettim.normalde hiç böyle olmaz aklıma hamileligi getirmedim hemen.normal bi bakayım niye kanarmış bu kadar dedim, hamilelikte olur yazıyor iyice korktum.sizce.hamile.olabilirmiyim??