- 15 Ocak 2020
- 169
- 78
- 18
- 26
- Konu Sahibi Umutlabrgun
-
Bu soylediklerinizle ne hamilesiniz diyebiliriz ne de değilsiniz diyebiliriz. Cogu kisi buna bende dahil her ay gebelik belirtilerini yasiyoruz veya yasadigimizi zannediyoruz. Zaten adem oncesi belirtiler ilk cok benziyor insallah gönlünden gecen olurAdetim 1 gün gecikti 2 gün önce adet sancısı girdi adet oldum sandım ama olmamıştım bugünde ağrı girdi yine yok farklı bir belirti olarak anlık baş dönmesi oluyor birde belime bir ağrı girdi az önce sonra kalp gibi attı geçti eğilirken kasıklarımda ağrı giriyor namaz kılarken özellikle sizce hamile olabilirmiyim ??
Evet doğru söylüyorsunuz çok hafif akıntı var ama olmadım hala. Kafam çok karıştı her ay farklı Bi belirti oluyor bende.Bu soylediklerinizle ne hamilesiniz diyebiliriz ne de değilsiniz diyebiliriz. Cogu kisi buna bende dahil her ay gebelik belirtilerini yasiyoruz veya yasadigimizi zannediyoruz. Zaten adem oncesi belirtiler ilk cok benziyor insallah gönlünden gecen olur
Ben ne belirtiler yaşadım adet oldum halada belirtiler devam ediyor sağ kasığım hala ağrıyor batıyor inşaallah siz hamilesinizdir
Hamile değilim adet oldum ama hala sağ kasık ağrım geçmedi geçen test yaptım silik çıktı sabah gene yaptım bişey çıkmadıİnşallahsiz ne kadarlık hamilesiniz
Amin inşallahÇoktan test yapmıştımbu ay bende çok ilginç şeyler yaşıyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur dileyen isteyen dua eden herkese Allah annelik duygusunu yaşatsın
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahHamile değilim adet oldum ama hala sağ kasık ağrım geçmedi geçen test yaptım silik çıktı sabah gene yaptım bişey çıkmadı
Amin inşaallahHakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Bende de aşağı yukarı öyle olmuştu. Ben hamile değilimdir diye umursamadım. Yakında regl olacağım herhalde dedim. Şöyle bir şey hatırlıyorum. Yeni bir kot pantolon almıştım. Denerken karnımı içeri çekince kasığıma çok fena sancı girmişti. Ben tabi adetim 6 gün geçince test yaptım.Adetim 1 gün gecikti 2 gün önce adet sancısı girdi adet oldum sandım ama olmamıştım bugünde ağrı girdi yine yok farklı bir belirti olarak anlık baş dönmesi oluyor birde belime bir ağrı girdi az önce sonra kalp gibi attı geçti eğilirken kasıklarımda ağrı giriyor namaz kılarken özellikle sizce hamile olabilirmiyim ??
Silik bir çizgi var canım olabilir inşallah hamilesindirKizlar adetime iki gün var test yaptim. Ama hamilmiyim degil miyim anlayamadim yardimci olurmusunuz ?
Ben adet oldum canmRastlantı mıdır bilmiyorum ama ben bu belirtilere inanıyorum canım. Döllenmeden 3 4 gün sonra benim aşırı baş dönmem olmuştu hamile olduğumu bilmiyordum. Gece yatağa yattığımda bile çok fena bi şekilde basım dönüyordu. 1.5 gün sürdü böyle bi akşam başladı ertesi gün sabaha kadar ki benim hiç baş dönmem olmaz. İnşallah gebesindir❣
Adet oldum bu ayda olmadı malesefBende de aşağı yukarı öyle olmuştu. Ben hamile değilimdir diye umursamadım. Yakında regl olacağım herhalde dedim. Şöyle bir şey hatırlıyorum. Yeni bir kot pantolon almıştım. Denerken karnımı içeri çekince kasığıma çok fena sancı girmişti. Ben tabi adetim 6 gün geçince test yaptım.
Üzülme doğru zaman gelince olur inşallah. Bir de çok üstüne düşme. En umursamadığın zamanlarda oluyor geneldeAdet oldum bu ayda olmadı malesef
Dualarını eksik etme güzel anneÜzülme doğru zaman gelince olur inşallah. Bir de çok üstüne düşme. En umursamadığın zamanlarda oluyor genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?