Hamile miyim yardımcı olur musunuz?

nury6025

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2024
4
2
25
Arkadaşlar merhaba adetim 4 gün gecikti 2 tane erken gebelik 2 tanede kaset test yaptım kaset testlerde çizgi daha belirgin oldu çok araştırdım burda olsun başka siteler olsun kimi kimyasal yaşamış bende bundan çok korkuyorum. Ara ara çok şiddetli kısa bi şekilde alt karın ağrısı yaşıyorum tek belirti bu sağlık ocakları grevde hastaneden salı gününe randevu aldım ama dayanamıyorum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba adetim 4 gün gecikti 2 tane erken gebelik 2 tanede kaset test yaptım kaset testlerde çizgi daha belirgin oldu çok araştırdım burda olsun başka siteler olsun kimi kimyasal yaşamış bende bundan çok korkuyorum. Ara ara çok şiddetli kısa bi şekilde alt karın ağrısı yaşıyorum tek belirti bu sağlık ocakları grevde hastaneden salı gününe randevu aldım ama dayanamıyorum. Fotoğrafları ekledim.
Kimyasal olur mu olmaz mı bilinmez ama tebrik ederim hamile görünüyorsunuz

Arkadaşlar merhaba adetim 4 gün gecikti 2 tane erken gebelik 2 tanede kaset test yaptım kaset testlerde çizgi daha belirgin oldu çok araştırdım burda olsun başka siteler olsun kimi kimyasal yaşamış bende bundan çok korkuyorum. Ara ara çok şiddetli kısa bi şekilde alt karın ağrısı yaşıyorum tek belirti bu sağlık ocakları grevde hastaneden salı gününe randevu aldım ama dayanamıyorum. Fotoğrafları ekledim.
Kötü yorumları çok fazla okuma, iyi düşün internete bakarsak her şey sıkıntı 😁ilk haftalarda kasık ağrısı oluyor regl olacakmış gibi,inşallah sağlıklı bir hamilelik süreci geçirirsin 🥰

Çizgiler gayet güzel canım herşey yolunda olduğunu düşünün kendinizi üzmeyin strese sokmayın

Hayirlisi olsun, endişelenecek bir sey yok. Herseyi yolunda giden konu açıp soru sormayacagi icin haliyle sadece olumsuzlari okumus oluyorsun.
İki günde bir beta hcg ver ikiye katlamasi önemli olan
Özel laboratuvarlar da uygun fiyata yapiyor beta hcg yi. Özel hastane gibi muayene ücreti almiyor çünkü ucuza geliyor sadece testin parasını veriyorsun. Orayi da deneyebilirsin belki. Ben ekim ayında 500 tl ye yaptirdim. 2 saat sonra WhatsApptan sonuc atmislardi

X