- 7 Ocak 2022
- 9
- -1
- 21
-
- Konu Sahibi ayse armagaaann
merhaba sevgilimle ilişkiye giriyoruz düzenli olarak gecen ay reglimin son günü ilişkiye girdik içime bosaldı riske atmamak için ertesi gun hapi ictim hemen fakat bu ay reglim 12 gün gecikti son 6 gündür adet sökücü kullanıyorum ertesi gün hapindan sonra 2 3 gun kanama oldu ama şuan regl olamıyorum hiç korunmasız sevişmedjk bu ay test yaptım ama sonuçları hep negatif 1 tanesinde ise yaptıktan bir gün sonra çift çizgi çıktı doktorada gidemiyorum ne yapmam lazim
Sevişmeyin birakiyimmi diye sormadım
Kafana göre nasil adet söktürücü kullandın.merhaba sevgilimle ilişkiye giriyoruz düzenli olarak gecen ay reglimin son günü ilişkiye girdik içime bosaldı riske atmamak için ertesi gun hapi ictim hemen fakat bu ay reglim 12 gün gecikti son 6 gündür adet sökücü kullanıyorum ertesi gün hapindan sonra 2 3 gun kanama oldu ama şuan regl olamıyorum hiç korunmasız sevişmedjk bu ay test yaptım ama sonuçları hep negatif 1 tanesinde ise yaptıktan bir gün sonra çift çizgi çıktı doktorada gidemiyorum ne yapmam lazim
Negatif çıkmış hamile değilsin bence çizgi 5 dk içinde çıkıyosa vardır sonradan çıkan çizgi kuruma çizgisizdirmerhaba sevgilimle ilişkiye giriyoruz düzenli olarak gecen ay reglimin son günü ilişkiye girdik içime bosaldı riske atmamak için ertesi gun hapi ictim hemen fakat bu ay reglim 12 gün gecikti son 6 gündür adet sökücü kullanıyorum ertesi gün hapindan sonra 2 3 gun kanama oldu ama şuan regl olamıyorum hiç korunmasız sevişmedjk bu ay test yaptım ama sonuçları hep negatif 1 tanesinde ise yaptıktan bir gün sonra çift çizgi çıktı doktorada gidemiyorum ne yapmam lazim
yeni bitmişti adetimKafana göre nasil adet söktürücü kullandın.
Kanama oldugunda adet tarihin miydi peki?
gerçekten mihamilesiniz hayrını görün :)
Hamilesiniz hayırlı olsun.merhaba sevgilimle ilişkiye giriyoruz düzenli olarak gecen ay reglimin son günü ilişkiye girdik içime bosaldı riske atmamak için ertesi gun hapi ictim hemen fakat bu ay reglim 12 gün gecikti son 6 gündür adet sökücü kullanıyorum ertesi gün hapindan sonra 2 3 gun kanama oldu ama şuan regl olamıyorum hiç korunmasız sevişmedjk bu ay test yaptım ama sonuçları hep negatif 1 tanesinde ise yaptıktan bir gün sonra çift çizgi çıktı doktorada gidemiyorum ne yapmam lazim
Test yapın sabah ilk idrarla var mi yok mu çıkar.yeni bitmişti adetim
hep sabah yaptım daha dün negatif cikti yarin tekrar yapıcamTest yapın sabah ilk idrarla var mi yok mu çıkar.
yasim sorun oluyor 18 ime az vargidip kan verin
bakın bi abla tavsiyesi ilerde pişman olacağınız bir şeyler yapmayın bilmiyorum hikayeniz gerçek mi değil mi ama lütfenyasim sorun oluyor 18 ime az var
hikayem gerçek ve ne yapacağımi bilmiyorumbakın bi abla tavsiyesi ilerde pişman olacağınız bir şeyler yapmayın bilmiyorum hikayeniz gerçek mi değil mi ama lütfen
Bak 17 yaşındasın ve seviştim içime boşaldı falan diyorsun. Neyin kafası bu bu yaşta neyine güveniyorsun hayret vallahihikayem gerçek ve ne yapacağımi bilmiyorum
size ne? sizden ahlak dersi istemiyor soru soruyor cevaplamıcaksanız ahlak dersi vermeyin onun hayatı bunca şeyi yapabildiğine göre çoğu şeyin de farkındadır diye düşünüyorum. 17 yaşında kocam deseydi aynı tepki verilir miydi tuhaf?Bak 17 yaşındasın ve seviştim içime boşaldı falan diyorsun. Neyin kafası bu bu yaşta neyine güveniyorsun hayret vallahi
Ahlak dersi vermiyorum bu yaşta bu yaptığının normal olmadığını söylüyorum. Hem sağlığı için normal değil hem de psikolojisi için azıcık bilgi birikiminiz olsa neden bunu dediğimi de anlardınız. Ve kocası olsa 17 yaşındayken oha derdim çünkü çocuk.size ne? sizden ahlak dersi istemiyor soru soruyor cevaplamıcaksanız ahlak dersi vermeyin onun hayatı bunca şeyi yapabildiğine göre çoğu şeyin de farkındadır diye düşünüyorum. 17 yaşında kocam deseydi aynı tepki verilir miydi tuhaf?
bilgi birikimi nedir biliyor musunuz? başkalarının işine burnunu sokmamak büyük bilgi birikimi gerektirirAhlak dersi vermiyorum bu yaşta bu yaptığının normal olmadığını söylüyorum. Hem sağlığı için normal değil hem de psikolojisi için azıcık bilgi birikiminiz olsa neden bunu dediğimi de anlardınız. Ve kocası olsa 17 yaşındayken oha derdim çünkü çocuk.
Bakın buraya yazıyorsa eleştiriye açıktır siz de bu kızın avukatısınız herhalde! Aynı zamanda başkasının işine burnunun sokulmasını istemiyorsa buraya yazmazdı değil mi? Kendi cevap vermezken Burun sokan biri varsa o da sizsiniz. Daha fazla sokmayın o burnunuzu bence.bilgi birikimi nedir biliyor musunuz? başkalarının işine burnunu sokmamak büyük bilgi birikimi gerektirir