- 12 Eylül 2019
- 1.315
- 1.886
- 83
- Konu Sahibi Sedef Kaya
-
Allah razı olsun senden arkadaşım
Yarın sabah tekrar yapacağım test inşallh yine böyle çıkarEvet hamilesiniz.
Bunu sizde biliyorsunuz ama yok eger bilmiyorum diyorsanızda testin icinde, ustunde bi yerde yazar yani .
Neyse hayırlı olsun bebeginiz :) insallah saglıkla kucagınıza alırsınız, darısı bize olsun
İnşallah sevgilinizde sizinle aynı düşüncededir erkeklere güven olmuyor çünküBen istiyorum arkadaşım merakımdan soruyorum sadece bilerek de korunmadım
Evli değilmisin cnm. Bebek olursa mı evlenecek sevgilin. O yüzden mi çok istiyorsunBekarım arkadaşlar çok yakın arkadaşım eczacı ve yaptırdığım test sonuçlarını görebilir mi ondan korkuyorum onun için de gidemiyorum doktora kafayı yemek üzereyim
Evet o yüzden çok istiyorumEvli değilmisin cnm. Bebek olursa mı evlenecek sevgilin. O yüzden mi çok istiyorsun
İnşallah kabul eder inşallah babasız ve kürtajla sonlanan bi hamilelik olmazEvet o yüzden çok istiyorum
Hakkında hayırlısı olsun inşlhEvet o yüzden çok istiyorum
İnşallhHakkında hayırlısı olsun inşlh
Canim zaten gebelikte de aynı adet olacakmissin gibi ağrılar oluyor.Bire bire aynı yani.Artik kan vermeye git ilaç vs kullanma kafana göre.Gebelik hesaplama süresine göre 44 günlük yani 6 hafta 3 günlük hamileyim gösteriyor ama adet olacakmışım gibi sancılarım şu anda bile var normal mi kan testi yaptırmadım gebelik testine göre
BAnada ole geldı saka gıbıler bızde burda yırtınıyoruzFake değilsen bende başka bir şey bilmiyorum.. evli değilsin ama bebek için yanıp tutuşuyorsun reglinin üzerinden 15 gün geçiyo ve sen test anca yapıyorsun artı gebelik testinde o kadar koyu çift çizgi ne bilmiyorsun insanları kolay kolay kırmam ama salak olmadığımızı belirtmek isterim.
Aynen öyle bu yapılan kesinlikle ayıptır günahtır yani..BAnada ole geldı saka gıbıler bızde burda yırtınıyoruz
Ben de adet sancısı gibi sancı çekmiştim ama Bebiştenmiş oÇok korkuyorum ya değilsem 17 gün önce grip için antibiyotik kullanmıştım 3 tane hap falan onun etkisi olur mu
Evet hayırlı olsunHamile miyim yardımcı olur musunuz çok acil ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?