• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim yardımcı olur musunuz çok açil

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsun senden arkadaşım 🙏🏻

Allah kucağına almayı nasip etsin canım hayırlısıyla. Eğer imkanın varsa zaten özele git. Antibiyotik kullandığını falan belirtirsin, ama ilk zamanlar birşey olacağını sanmıyorum.

Evet hamilesiniz.
Bunu sizde biliyorsunuz ama yok eger bilmiyorum diyorsanızda testin icinde, ustunde bi yerde yazar yani .
Neyse hayırlı olsun bebeginiz :) insallah saglıkla kucagınıza alırsınız, darısı bize olsun🙏🏻💕
Yarın sabah tekrar yapacağım test inşallh yine böyle çıkar 🙏🏻

Gebelik hesaplama süresine göre 44 günlük yani 6 hafta 3 günlük hamileyim gösteriyor ama adet olacakmışım gibi sancılarım şu anda bile var normal mi kan testi yaptırmadım gebelik testine göre

Gebelik hesaplama süresine göre 44 günlük yani 6 hafta 3 günlük hamileyim gösteriyor ama adet olacakmışım gibi sancılarım şu anda bile var normal mi kan testi yaptırmadım gebelik testine göre
Canim zaten gebelikte de aynı adet olacakmissin gibi ağrılar oluyor.Bire bire aynı yani.Artik kan vermeye git ilaç vs kullanma kafana göre.

Fake değilsen bende başka bir şey bilmiyorum.. evli değilsin ama bebek için yanıp tutuşuyorsun reglinin üzerinden 15 gün geçiyo ve sen test anca yapıyorsun artı gebelik testinde o kadar koyu çift çizgi ne bilmiyorsun insanları kolay kolay kırmam ama salak olmadığımızı belirtmek isterim.

Fake değilsen bende başka bir şey bilmiyorum.. evli değilsin ama bebek için yanıp tutuşuyorsun reglinin üzerinden 15 gün geçiyo ve sen test anca yapıyorsun artı gebelik testinde o kadar koyu çift çizgi ne bilmiyorsun insanları kolay kolay kırmam ama salak olmadığımızı belirtmek isterim.
BAnada ole geldı saka gıbıler bızde burda yırtınıyoruz

Çok acil şikayet eder misiniz arkadaşlar arkadaşım evlendi eski nişanlısıyla olan hesabı kapanmadı en az 100 tane şikayet lazımmış uygunsuz hesap diye Allah rızası için yardımcı olun 🙏🏻

Eklentiler

• ACD4F717-B3E8-42AE-A824-BD68FCE78ECC.png
    ACD4F717-B3E8-42AE-A824-BD68FCE78ECC.png
    394 KB · Görüntüleme: 109
Back