- 4 Kasım 2019
- 15
- 4
- 1
- 28
- Konu Sahibi Sedef Kaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çizgi çift çıkmış canım Hamilesin tabii. Kan vermeye git en kısa zamandaHamile miyim yardımcı olur musunuz çok acil ?
15 gün boyunca iyi dayanmışsın doktora gitmeden cnm. Adet olacakmış gibi hissetmen normal ilk başlarda. Bence yarın aile hekimliğine yada doktora görün. Beta hcg ne baktır. İnşlh bebeğin sağlıkla tutunur sana ve dünyaya gelirKarnımda adet olacakmışım gibi sancılar var ama 15 gün geciktim hamileyim değil mi çok istiyorum
Ben burdayım diyor resmen kan verin isterseniz kaç gününüz geçti bize de dua edin lütfenHamile miyim yardımcı olur musunuz çok acil ?
15 gün geçti Allahım isteyen herkesi çocuk sahibi yapsınBen burdayım diyor resmen kan verin isterseniz kaç gününüz geçti bize de dua edin lütfen
Baya geçmiş neden daha önce test yapmadınız ki15 gün geçti Allahım isteyen herkesi çocuk sahibi yapsın
Çok belirgin çıkmıs maşallah yerleşme agrısıdır o endişelenmeHamile miyim yardımcı olur musunuz çok acil ?
17 gün önce soğuk algınlığından dolayı antibiyotik tedavisi görmüştün 3 4 tane falan içtim ondan zannettim ama adetim olmuyor test böyle çıktıBaya geçmiş neden daha önce test yapmadınız ki
Amin inşallah
Hayırlı olsun
Ben istiyorum arkadaşım merakımdan soruyorum sadece bilerek de korunmadımMadem istemiyorsunuz korunun ozaman bir sürü korunma yolu var sonucunda korkucaginiz işlere de bulaşmayın biz ne zamandır istiyoruz çabalıyoruz olmuyor keşke bize de bukadar kolay nasip olsa
Ben istiyorum arkadaşım merakımdan soruyorum sadece bilerek de korunmadım
Allah razı olsun senden arkadaşımÖzelde bilgi devlete gitmiyor, eczaneler de reçete numarası olmadan bişey göremezler.