hamile miyim, yardım?

daphneay

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2015
281
475
Merhaba arkadaşlar, yeni katıldım aranıza internette araştırırken farkettim, ne kadar güzel dinleyip yardımcı oluyorsunuz, çok sıcak bir ortam var dedim hemen kayıt oldum neyse sadede geleyim, 8 Aylık evliyim eşimle artık bebişimiz olsun dedik ve son 2 aydır korunmuyoruz. En son adetimi 18 Mart da oldum ve 28 günde bir düzenli adet olurum .15 Nisan da olmam gerekirken (ki bugün 27si) reglim 12 gün gecikti. Gebelik testi yaptım dün sabah ve bugün ama negatif çıktı. Bir de iki gün önce kahverengi bir akıntı geldi, hatta adet olurum diye işe gitmeden ped koydum ama çok az akıntıydı sadece. Ertesi gün de pembemsi oldu akıntı, anca tuvalete gittiğimde peçeteye gelecek kadar. Şuan hiç bir şey yok ama sanki her an adet olacakmışım gibi bir his var, anlamadım ki. Yarın izin alıp kan tahlili vermek istiyorum, yine de merak ediyorum aranızda böyle birşey yaşayan oldu mu??gebelik testi negatif gösteriyor ama yanılma payı olur mu , hamiş olabilir miyim ki ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…