Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
HAMİLE MİYİM ?? YARDIM
- Konu Sahibi Bnmflybnm
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamile ters ilişki zevk suyu
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
Ya internette araştırdım ihtimal veriyorlar korktum açıkçasıAdetliyken hamile kalinmaz.
- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
Ya çok teşekkür ederim gerçektende test yapmama gerek var mı kiInternette yazilana gore bende beyin kanseriyim. Stres yapmayin boş yere
- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
Cidden çok teşekkür ederim ya gece gece beni çok mutlu ettiniz Allah'ta sizi mutlu etsinHayir test ypmaniza gerek yok
- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
Cidden çok teşekkür ederim ya gece gece beni çok mutlu ettiniz Allah'ta sizi mutlu etsin
Tesekkur ederim sagolun ama olmayacaginin garantisi yok bidahaki sefere korunun lutfn
Tamam tavsiyenize uyarımTesekkur ederim sagolun ama olmayacaginin garantisi yok bidahaki sefere korunun lutfn
- 4 Şubat 2015
- 6.033
- 12.247
- 248
- 15 Haziran 2020
- 403
- 133
- 23
- 26
Ters iliskimi korkuyosaniz neden boyle seyler yapiyosunuz daha neler duyucazSevgilimle adetimin ikinci günü sürtünme yoluyla ilişkiye girdik sonrasında ters ilişki oldu boşalacağı zaman geri çekildi fakat zevk suyundan şüpheleniyorum?
Çook teşekkür ederiiimİçine bile girmemiş. Tersten hemde adetlisin değilsindir
İlk olduğu için korkuyorum ve de erkek arkadaşımda tecrübesiz olduğu için korktum yaniTers iliskimi korkuyosaniz neden boyle seyler yapiyosunuz daha neler duyucaz
- 24 Ekim 2017
- 593
- 399
- 33
Çok teşekkür ederimde engel olamıyorum iştekorkma bir şey olmuyor. tedirgin olma
- 15 Haziran 2020
- 403
- 133
- 23
- 26
Bence yapmamalisin bit anlik hata hayatina màl olabilirİlk olduğu için korkuyorum ve de erkek arkadaşımda tecrübesiz olduğu için korktum yani
Dediğin gibi bir anlık hata oldu zaten onun pişmanlığını ve korkusunu yaşadım yetti bu bana dersimi aldım da işte belirttiğim gibi hâlâ içim içimi yiyorBence yapmamalisin bit anlik hata hayatina màl olabilir
Adetken hamile kalma ihtimalin cok cok az diye bliyorm. sanmiyorm yani. Ama lutfen yol yakinken dön birdhaa yapmamanı öneririm.Dediğin gibi bir anlık hata oldu zaten onun pişmanlığını ve korkusunu yaşadım yetti bu bana dersimi aldım da işte belirttiğim gibi hâlâ içim içimi yiyor